Hvad kan Hejdoktor.dk hjælpe dig med?

Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at komme i kontakt med en læge. Vores mål er at det føles som lægen er ved din side når du ønsker det. Vi har derfor fjernet unødige ventetider på svar fra lægen samt besværet med først at skulle booke tid. Vi giver naturligvis din egen læge besked om den konsultation du har fået hos Hejdoktor.dk. Vi ser dette som en vigtig service, og finder det vigtigt at din egen læge er fuldt opdateret med alle relevante lægefaglige oplysninger.

Hvis ikke du ønsker at egen læge informeres vil Hejdoktor.dk naturligvis respektere dette, men du bør gøre opmærksom på dette under kommunikationen. Vi har professionelle læger online, som altid er klar til en online læge chat via. mail.

Undgå transporten og venteværelset

Mange spørgsmål kan klares over mail eller telefon. Vi giver en hurtig simpel og nem adgang til at få svar på dine spørgsmål fra en dansk autoriseret læge. Du slipper dermed for at skulle tage køre afsted til lægen samt vente i venteværelse.

Second opinion

Der kan være tidspunkter i livet hvor du er kommet i tvivl eller blot har nogle mindre bekymringer. Her vil vores læger kunne hjælpe og give dig en second opinion på de spørgsmål du måtte have.