Fleksibel lægevagt

Fleksibilitet

Fleksible lægekontakt handler for os om at du kan få lægehjælp når det passer dig. Du kan med hejdoktor.dk planlægge en lægekonsultation ind i din dagligdag uden konflikt med arbejde og lignende.

Som udenlandsdansker eller udstationeret fra Danmark tilbyder Hejdoktor.dk en fleksibel adgang til en dansk læge. Så sidder du ude i verden med bekymringer eller lægefaglige spørgsmål, kan du nemt modtage en konsultation med en dansk læge, som vil være en privat lægevagt døgnet rundt.

Har du bekymringer

Hvis du har sygdomsrelaterede bekymringer eller ønsker at lægefaglig rådgivning er vi klar til at svare på dine spørgsmål når det passer dig.

Dagligdagen

Det er ikke altid nødvendigt at møde op hos lægen, hvilket først kræver tidsbestilling og dernæst transport frem og tilbage fra lægen med evt. sygefravær fra arbejde. I mindre akutte tilfælde kan vi hjælpe dig med en konsultation via Hejdoktor.dk

Udenfor lægens åbningstid

Opstår der bekymring efter lægens åbningstid kan du via Hejdoktor.dk komme direkte i kontakt med erfarne læger som er klar til at hjælpe. Mange spørgsmål kan klares over telefonen og mail. Skulle det være nødvendigt kan vores læger henvise til akutmodtagelsen.