Online psykolog

Hos Hejdoktor kan du booke en rådgivende samtale hos vores psykologer netop, når du har brug for det.

En rådgivende samtale kan hjælpe dig videre med de spørgsmål, som bekymrer dig her og nu.

Online psykologhjælp, når du har brug for det

Hos Hejdoktor behøver du ikke en henvisning og der er heller ikke ventetid.
Vores erfarne psykologer sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
Hos Hejdoktor er det helt enkelt at få en rådgivende samtale med en psykolog - nemt og bekvemt hjemmefra.

Vi har hjulpet mere end 100.000 danskere

Hejdoktors psykologer tilbyder hurtig rådgivning via smartphone, tablet eller computer.

Du kan få hjælp når det passer ind i din hverdag.

Har du behov for mere end en samtale, så planlægger vi sammen det videre forløb eller guider dig videre til rette sted.

Vi tilbyder 45 minutters rådgivende samtale om dine aktuelle udfordringer. Der er tale om en enkeltstående rådgivende samtale, som skal hjælpe dig videre med den udfordring eller bekymring, som fylder hos dig.

I den tid vi bruger sammen, giver vi konkrete redskaber til at takle dine bekymringer. Har du behov for yderligere hjælp, guider vi dig videre. Det kan være til et psykologforløb enten hos os eller en opfordring til at søge psykologforløb i dit nærområde. Det kan også være, at vi opfordrer dig til at søge hjælp andetsteds fx hos egen læge.

Vores psykologer giver dig professionel rådgivning og sparring, og guider dig videre, hvis du har brug for yderligere hjælp eller behandling.

For nogle er en enkelt rådgivende samtale nok. Det kan være, at du står med en konkret udfordring eller bekymring her og nu, som du ønsker professionel sparring på. Det kan både være privat og i arbejdsregi. For andre vil der være behov for yderligere hjælp og vores opgave er at afklare hvilken hjælp, du har behov for og visitere dig videre.

Hvornår kan en rådgivende samtale gennem Hejdoktor være relevant og brugbar for dig?

Vurdering af dine symptomer og visitering

Vi kan hjælpe dig videre, hvis du ønsker en vurdering af behovet for et psykologforløb. I den sammenhæng vurderer vi dine symptomer og informerer dig om, hvad du kan forvente af et behandlingsforløb, samt hvilke metoder, der vil være hensigtsmæssige for din problemstilling. Mange er ofte i tvivl, om deres problemer er ”store nok” til at gå til en psykolog med. En rådgivende samtale kan hjælpe dig med afklaring på, om skal videre i et psykologforløb.

Sorg

Hvis du oplever sorg (fx i forbindelse med dødsfald, skilsmisse eller kærestebrud), kan vi hjælpe dig med at afklare, om der er tale om en almindelig eller forventelig sorgreaktion og give dig råd om, hvordan du kan passe på dig selv i situationen, eller hvad du skal være opmærksom på.

Konflikter i relationer

Vi yder konkret rådgivning til din aktuelle situation, hvis du oplever udfordringer eller konflikter i dine relationer (fx på din arbejdsplads med din leder/medarbejder eller kollegaer, i dit parforhold, i dit familieliv, eller andre vigtige relationer).

Stress

Hvis du gennemgår en stresset periode, kan vi sammen finde ud af, hvad der forårsager belastning og dermed er vedligeholdende faktorer for din mistrivsel og dine symptomer. Vi rådgiver dig om, hvilke tiltag, der kan være stressreducerende, samt om hvad du skal være opmærksom på ifm. tilbagevenden til arbejde (hvis du er sygemeldt).

Begrænset livsudfoldelse

Hvis du oplever angst, lavt selvværd eller lav selvtillid, der forhindrer dig i at gøre noget, der er vigtigt for dig, hjælper vi dig med at identificere de tanker og handlinger, der er med til at fastholde disse udfordringer. Vi hjælper dig med at se, hvad der skal til for at overkomme dem.

Få en tid i dag

Du kan kontakte os døgnet rundt.
Vores psykologer sidder klar til at hjælpe dig - book en tid med det samme.

Psykolog Daniel Brodersen
Enkelt konsultation
450,-
  • Betal pr. henvendelse
  • Danske psykologer
  • Få hjælp med det samme
  • 45 minutter pr. videosamtale