Ondt i tænderne?
Tal med en tandlæge nu

Få adgang til en tandlæge,
når du har brug for det.

1-2-3 - det skal være nemt...

...at få det godt. Derfor er der hverken venteværelser eller telefonkø hos Hejdoktor.dk. Vores nøje udvalgte tandlæger sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Hos os er intet for småt til at få det godt.

Abonnement
75,-
pr. måned
  • Ubegrænset adgang
  • For hele familien
  • Tandlæger
  • Læger
  • Hurtig svartid
  • Mindstepris: 225,-
Enkelt konsultation
250,-
  • Erfaren tandlæge
  • Emailkonsultation
  • Vedhæft billeder
  • Hurtig svartid

Online hjælp fra en tandlæge,
når du har brug for det

Hejdoktor.dk er løsningen på mange af de problemer, folk oplever med sundhedssystemet i dagligdagen. Vi er dit fleksible alternativ til snævre telefontider, transporttid, venteværelser og besøg hos tandlægen. Gør som mange andre: Sig "hej doktor - farvel besvær".

Travl hverdag

Hvis du har spørgsmål udenfor almindelige tandklinikkers åbningstid, så lad os hjælpe dig - både om aftenen og i weekenden.

På ferie eller i udlandet

Ligegyldigt om du er i sommerhus, i udlandet, udstationeret eller på farten, så har du altid adgang til erfarne og dygtige tandlæger.

Spørgsmål og bekymringer

Er du bekymret, i tvivl om symptomer, eller har du spørgsmål - så lad os hjælpe dig med det samme.

Har du tandlægeskræk?

Er du én af de mange, der lider af tandlægeskræk, kan vi give dig et overblik over din tandstatus før du skal til tandlægen. Send os gerne et eller flere billeder, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

First opinion

Er du usikker på dine symptomer og hvornår du bør tage til tandlægen, så kan vi vejlede dig.

Lang tid siden?

Har du ikke været til tandlæge i lang tid, kan vi give dig et overblik over din tandstatus. Send os et eller flere billeder, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Bekymret for prisen?

Hvis du er bekymret for en dyr pris hos tandlægen, kan vi give dig et hurtigt overblik over din tandstatus, så du får en idé om hvad det vil koste før du tager til tandlægen.

Børn og tænder

Få en hurtig vurdering af dit barns tænder, tandkød og symptomer, så du slipper for bekymringer. I mange tilfælde kan du undgå den ekstra tur til tandlægen.

Det med småt

Da vi ikke kan undersøge dig fysisk i munden eller tage røntgenbilleder, kan vi ikke give diagnosegaranti. I stedet kan vi vejlede dig om dine symptomer, besvare dine spørgsmål og bekymringer, og give dig et overblik over din tandstatus, pris og behandlingsmuligheder. Dermed kan vi spare dig for en masse tid og bekymringer ved at give dig individuel vejledning. Alt i alt kan vi klæde dig godt på før dit tandlægebesøg, rådgive dig før du tager unødigt til tandlægen, og vejlede dig så du ikke tager til tandlægen når det først er for sent. Dette gælder også for dit barn.

Hvad kræver det af dig

Jo flere og bedre billeder og beskrivelser du giver os, jo bedre kan vi hjælpe dig. Det er derfor vigtigt at du, eller en anden person, tager så skarpe billeder som muligt af det, som din henvendelse drejer dig om.

Følg vejledningen her

Mød vores fagpersoner

Hejdoktor.dk sætter dig i dialog med erfarne og dygtige tandlæger, der kan give dig sundhedsfaglig rådgivning og svare på de spørgsmål, der bekymrer dig.

Anne Mette Stougaard

Det er vigtigt for mig,
at folk kan få hjælp fra en tandlæge,
hurtigt og nemt

Anne Mette Stougaard
Ledende tandlæge

Hej doktor,
farvel besvær

Kontakt tandlægen nu