Læge

Udslet udslæt og sænk omkostningerne

Åh nej.. Det sker ikke.. Et mærkeligt udslæt i Kina er bare ikke en god kombination med en effektiv forretningsrejse. Jeg kan ikke engang rigtig gå til lægen!

Forestil dig, at du er i Michaels sted. Han er på årets vigtigste forretningsrejse, som en del af virksomhedens strategi. Nu bliver han ramt af et brændende og kløende udslæt på armen, som generer, og gør ham utryg. 

Hvad ville du gøre i sådan en situation? Du kan vente, og se om udslættet går væk. Det er ikke rart, og Michael kan i hvert fald ikke udføre sit arbejde 100%, mens han er ramt af udslættet. Du kan også vente med at gå til læge mandag morgen, når du er tilbage i Danmark. Det betyder dog, at du er nødt til at tage formiddagen fri fra arbejde, hvor du i forvejen er bagud på grund af rejsen.

Ingen af løsningerne er umiddelbart optimale for Michael. Heldigvis behøver han ikke vælge mellem dem, da han igennem sit arbejde har adgang til Hejdoktor. Michael booker bare en online konsultation, og har efter 30 minutter fået svar på, at han med fordel kan købe en lindrende creme.

Michael kan nu slappe af og uden bekymringer kan udføre sit arbejde, plus at han undgår tabt arbejde på den anden side af turen. Lyder det ikke godt? Med Hejdoktor, kan du give dine ansatte større fleksibilitet, hvilket sparer dem tid og unødige omkostninger for dig og din virksomhed.

Medarbejderen er kernen i din virksomhed – det betaler sig at passe på dem.

Tegn abonnement på Hejdoktor – og læs mere om tjenesten her.

Online Læge
Vi står klar til at hjælpe dig
Opret gratis profil

Relaterede emner

Udslæt