Psykologer

Vores psykologer er alle erfarne og specialiseret i online psykologhjælp samt har erfaring med både børn, familier, unge og voksne.

Læs mere

Diætister

Vores erfarne diætister har dansk autorisation og er klar til at hjælpe dig med et sundt og varigt vægttab gennem viden og rådgivning om kost med afsæt den nyeste forskning.

Læs mere

SundVægt

Vores erfarne behandlingsteam af speciallæger i endokrinologi, kliniske diætister og sygeplejersker har alle dansk autorisation og er klar til at hjælpe dig med et sundt og varigt vægttab gennem en kombination af vægttabsmedicin, coaching og rådgivning.

Læs mere

Fysioterapeuter

Vores erfarne fysioterapeuter har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i klinikker i den private eller offentlige sektor.

Læs mere

Hudlæger

Vores erfarne hudlæger har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i lægepraksisser.

Læs mere

Led- og gigtlæger

Vores erfarne reumatologer har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i egen klinik eller i det offentlige.

Læs mere