Mød vores SundVægt team

Vores erfarne behandlingsteam af speciallæger i endokrinologi, kliniske diætister og sygeplejersker har alle dansk autorisation og er klar til at hjælpe dig med et sundt og varigt vægttab gennem en kombination af vægttabsmedicin, coaching og rådgivning.

Achena Jespersgaard

Achena Jespersgaard

SundVægt Sygeplejerske

Achena er uddannet sygeplejerske i januar 2012.

Achena har erfaring fra primærsektoren som hjemmesygeplejerske, samt hun har opnået en bred psykiatrisk erfaring via ansættelser på både sengeafsnit og i distrikspsykiatri.

Achena har også tilegnet sig viden indenfor endokrinologi, da hun de seneste år har arbejdet med patienter der lider af svær psykisk sygdom og diabetes.

Hos Hejdoktor tager hun sig af kontroller og opfølgningskomsultationer hos patienterne der følger  Hejdoktors online vægttabsforløb.

Djordje Marina

Djordje Marina

Speciallæge i Intern Medicin og Endokrinologi

Djordje er speciallæge i Endokrinologi, oprindelig lægeuddannet i Beograd, Serbien i 2004.

Han flyttede til Danmark efter 5-års lægeerfaring indenfor bred Intern Medicin og Endokrinologi. Allerede som ung læge har Djordje vist interesse i forskning, hvilket har resulteret i flere publikationer indenfor både diabetes, hypofyse og stofskifte område.

Djordje har en bred medicinsk erfaring på flere Universitetshospitaler i Reg H og Reg Sj og arbejder på endokrinologisk afdeling på Hvidovre Hospital samtidig med at han også er Ph.d. studerende på Rigshospitalet.

 Judit Kolovics

Judit Kolovics

Overlæge og speciallæge i intern medicin og endokrinologi

Judit er overlæge og speciallæge i intern medicin og endokrinologi. Hun er uddannet læge fra Ungarn i 1999. 

Judit blev speciallæge i intern medicin i 2010 og speciallæge i endokrinologi på OUH i 2016. Hun har siden arbejdet som overlæge på endokrinologisk og kardiologisk afdeling på Slagelse Sygehus. Judit har arbejdet med diabetes patienter i de sidste 13 år og har derfor stor erfaring med GLP-1 analoger via sit daglige kliniske arbejde.

Line Bak

Line Bak

Diætist og kandidat i klinisk ernæring

Line er uddannet diætist og har derudover en kandidatgrad i klinisk ernæring. Hun har mere end 25 års erfaring med kostvejledning som en del af behandlingen af forskellige helbredsmæssige problemstillinger såsom diabetes, hjertekarsygdomme, overvægt, inflammatoriske sygdomme, mave-tarm lidelser samt vægttab ved kritisk sygdom.

Som diætist arbejder hun ud fra en forståelse for, at alle menneskers liv er forskellige og med respekt for hvordan sygdom og helbredsmæssige udfordringer kan påvirke både psyke, krop og hverdagsliv på forskellige vis. Derfor tager vejledningen altid udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Peter Gæde

Peter Gæde

Professor og overlæge

Peter er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1990. Han er speciallæge i intern medicin samt endokrinologi.

Han arbejder til daglig som overlæge ved Medicinsk endokrinologisk og kardiologisk afdeling ved Slagelse Sygehus. Han er desuden Professor ved Institut for Folkesundhed ved Syddansk Universitet.

Peter har en lang forskerkarriere bag sig og erhvervede i 2006 den medicinske doktorgrad med sit banebrydende arbejde med at vise at intensiv behandling af blodsukker, blodtryk og forhøjet kolesterol ved type 2 diabetes kan halvere risikoen for komplikationer ved diabetes og forlænge livet med op til 8 år.

Peter har gennem de seneste 15 år brugt GLP-1 analoger i sit daglige arbejde med diabetespatienter og brænder for at kunne bruge denne erfaring i behandlingen af overvægt.