Sikkerhed

Vi prioriterer dit privatliv

Sikkerheden på Hejdoktor.dk har høj prioritet. Al kommunikation mellem dig og lægerne på Hejdoktor.dk er fortroligt og er kun tilgængeligt for godkendte læger som er underlagt tavshedspligt og med dansk autorisation. Der er dermed samme fortrolighed og sikkerhed som hos din egen læge, vi er blot din læge på nettet. Ønsker du at læse mere om lægens forpligtigelser omkring tavshedspligt, kan der findes uddybende oplysninger hos Lægeforeningen.

Adgang til din profil

Al trafik til og fra Hejdoktor.dks servere er krypteret. Dette kan ses ved at der i browseren nu vises https:// samt et lukket hængelås-ikon. HTTPS er en protokol, der sørger for en krypteret tunnel mellem din computer og det website, du får vist. Hjemmesider kan bruge HTTPS til at forhindre tredjeparter i at påvirke og læse de oplysninger som overføres.

CPR nr.

Vi garanterer dit CPR nr. bliver opbevaret fortroligt og i overensstemmelse med gældende dansk lov. Vores læger har brug for dit CPR nr. for at kunne overholde deres journalføringspligt og sikre de har med den rette patient at gøre.

Betaling

Betalinger på siden er HTTPS/TLS sikret og lever op til NETS sikkerhedskrav. Vi benytter Epay og Stripe til håndtering af betalinger.

For begge leverandører gælder det at vi hos Hejdoktor.dk aldrig ser dine kortoplysninger.

Epay er et dansk firma. Epay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Det kan du læse mere om her.

Stripe er den førende leverandør af sikre online betalingsløsninger. Læs mere om sikkerheden hos Stripe.

Dataopbevaring

Vi overholder Sundhedsstyrelsens krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. For at sikre samme sikkerhed som hos egen læge samarbejder vi med XMedicus, en dansk virksomhed der leverer godkendte lægesystemer til danske lægeklinikker.

Sletning af data

Hvis du ønsker at slette din profil på Hejdoktor.dk, bedes du kontakte os via kontakt@hejdoktor.dk.