Sikkerhed

Vi prioriterer din sikkerhed

Sikkerheden på Hejdoktor har høj prioritet. Al kommunikation mellem dig og sundhedspersonerne på Hejdoktor er fortrolig og er kun tilgængelig for vores godkendte sundhedspersoner, som er underlagt tavshedspligt og med dansk autorisation. Ønsker du at læse mere om sundhedspersoners forpligtigelser omkring tavshedspligt, findes der uddybende oplysninger her.

Adgang til din profil

Du logger på Hejdoktor med MitID.

Al trafik til og fra Hejdoktors servere og mobile apps er krypteret. Dette kan ses ved at der i browseren vises https:// samt et lukket hængelås-ikon udfor adressen. HTTPS er en protokol, der sørger for en krypteret tunnel mellem din computer og det website, du får vist. Hjemmesider kan bruge HTTPS til at forhindre tredjeparter i at påvirke og læse de oplysninger som overføres.

CPR nr.

Vi garanterer at dit CPR nr. – ligesom resten af dine data – bliver opbevaret fortroligt og i overensstemmelse med gældende dansk lov. Vores sundhedspersoner har brug for dit danske CPR nr. for at kunne overholde deres journalføringspligt og sikre de har med den rette patient at gøre.

Betaling

Betalinger på siden er HTTPS/TLS sikret og lever op til NETS sikkerhedskrav. Vi benytter Reepay til håndtering af betalinger, hvilket betyder at vi aldrig ser dine kortoplysninger.

Reepay er et dansk firma. De er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Det kan du læse mere om her.

Dataopbevaring

Vores data er krypteret under transport og opbevaring.

Vi undergår årlig IT-revision og er certificeret efter ISAE 3000 standarden. Dette giver dig sikkerhed for, at vi passer godt på dine data og overholder GDPR.

Vi overholder desuden Sundhedsstyrelsens og Datatilsynets krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. For at sikre samme sikkerhed som hos egen læge, samarbejder vi med XMedicus, en dansk virksomhed der leverer godkendte lægesystemer til danske lægeklinikker.

Vores indsamling og brug af persondata er beskrevet i detaljer i vores privatlivspolitik.

Sletning af data

Hvis du ønsker at slette din profil på Hejdoktor.dk, bedes du kontakte os via kontakt@hejdoktor.dk.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til sikkerheden, eller mener du har fundet et problem, kan du kontakte os via kontakt@hejdoktor.dk.