Om os

Hejdoktor.dk arbejder for nemmere og mere tilgængelig adgang til lægelige ydelser og receptfornyelser, end det vores sundhedssystem tilbyder idag.  Vi tilbyder online video- og e-mailkonsultationer samt receptfornyelser døgnet rundt.

Brugerne af Hejdoktor.dk beskriver spørgsmål, symptomer og tvivl og vedhæfter eventuelt et billede eller andet der kan hjælpe lægen med diagnosen. Efter kort tid modtager brugerne svar fra lægen.

Hejdoktor.dk er et produkt fra MedConnect ApS, en virksomhed som arbejder med innovative sundhedsydelser. Bo Svendsen og Mikkel Geertsen grundlagde virksomheden i 2013.

Hejdoktor.dk er opstået ud fra en simpel vision om en fremtid, hvor alle borgere kan få lægefaglig omsorg og hjælp når de har brug for det, på en nem, fleksibel og kost-effektiv måde, med det enkelte individ i fokus.

Den Medicinske Baggrund

Læge og Ph.d. i Telemedicin Anna Svarre Jakobsen sidder i Hejdoktor.dk’s Medicinske Bestyrelse. Anna er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og efterfulgt med en Ph.d. inden for Telemedicin.