Mød vores læger

Vores erfarne læger er alle speciallæger i almen medicin og har dansk autorisation.

Anders P. Winther

Anders P. Winther

Speciallæge i Almen Medicin

Anders blev uddannet som læge i 1982 fra Københavns Universitet, herefter bredt uddannet på flere københavnske hospitaler.

Siden 1993 speciallæge i almen medicin – med egen praksis, først 10 år i kompagniskab i Gundsømagle ved Roskilde, siden partner i samarbejdspraksis i Birkerød i 20 år.

Fra 2021 fastansat vikar i en lægeklinik i Ordrup.

Anders har lægevagtserfaring med konsultationer og visitation igennem 30 år.

Endvidere er Anders diplomuddannet i akupunktur og i idrætsmedicin.

Anna Maria Olsen

Anna Maria Olsen

Speciallæge i Almen Medicin

Anna Maria blev læge i 2003 og har arbejdet på tværs af hospitaler og almen praksis i Danmark.

Derudover har Anna Maria arbejdet som solopraktiserende læge i Odense 2010-2016 og har stor erfaring med stress, angst og autisme hos voksne.

Anna Maria er uddannet speciallæge i almen medicin i 2009. Hun har en særlig interesse lindring af stress og angst på en naturlig måde og har skrevet bøger om hvordan vi mennesker kan bruge natur og dyr til at berolige vores nervesystem.

Anne Louise Nielsen

Anne Louise Nielsen

Speciallæge i Almen Medicin

Anne Louise er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2012 og speciallæge i almen medicin i 2022.
Hun har bred erfaring fra arbejdet på flere medicinske afdelinger, afdeling for kvindesygdomme, børneafdelingen, psykiatrisk afdeling samt flere akutmodtagelser. 
Derudover har Anne Louise arbejdet i flere lægepraksis i Region Midtjylland og har erfaring fra arbejdet i Lægevagten. 
Anne Louise er fastansat vikar i en lægepraksis og skriver desuden Lægebrevkassen i ugebladet Hjemmet.

Cecilie Geiker

Cecilie Geiker

Speciallæge i Almen Medicin

Cecilie er uddannet speciallæge i almen medicin 2014 fra Københavns Universitet og har frem til juli 2021 haft egen praksis i Slagelse. Hun har sideløbende været aktiv vagtlæge i regionen. Cecilie har været ansat som praksiskonsulent for ortopædkirurgisk afd. i Slagelse/Næstved og har i flere år været tillidsvalgt til de praktiserende Lægers organisations bestyrelse i Region Sjælland. Derudover har Cecilie i flere år været tutor for uddannelselæger og ekstern lektor på Københavns Universitet, hvor hun har undervist medicinstuderende i faget Almen Medicin.

Charlotte Bang Plum

Charlotte Bang Plum

Speciallæge i Almen Medicin

Charlotte er uddannet læge fra Københavns universitet i 1999.

Hun har arbejdet som læge på flere forskellige hospitaler i region hovedstaden indenfor blandt andet intern medicin, kardiologi, lungemedicin, gynækologi, psykiatri og pædiatri.

Hun er uddannet speciallæge i almen medicin i 2016 og har haft egen klinik i Nordsjælland.

Hun har mange års erfaring fra lægevagten og det daglige kliniske arbejde i almen praksis.

Aktuelt arbejder hun som lægevikar i 2 forskellige klinikker for almen praksis.

Elisa Svenningsen

Elisa Svenningsen

Speciallæge i Almen Medicin

Elisa er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2003. Hun har erfaring fra flere forskellige hospitalsafdelinger: hjertemedicinsk, endokrinologisk, ortopædkirurgisk, organkirurgisk, psykiatrisk, gynækologisk og børneafdeling.

Elisa har arbejdet som vikar i Danmark og Norge samt arbejdet i lægevagten.

Elisa har desuden interesse i holistisk stress behandling og arbejder aktuelt på at åbne eget tilbud til stressramte i Italien.

Elisa blev speciallæge i almen medicin i 2013.

Eva Nyholm

Eva Nyholm

Speciallæge i almen medicin

Eva Nyholm er uddannet læge fra Aarhus universitet i 2002 og blev speciallæge i almen medicin i 2010. Som speciallæge arbejdet med diabetesbehandling på steno diabetes center samt med ældresygdomme på geriatrisk afdeling på Glostrup hospital og

fra 2013-2023 været praktiserende læge og kompagnon i klinik på Frederiksberg.

Fra 2017-2023 har Eva Nyholm sideløbende arbejdet som plejehjemslæge og er aktuelt ansat speciallæge i en almen praksis på Frederiksberg og som lægekonsulent på forskningsenheden for almen praksis på Københavns universitet sideløbende med vagter på Hejdoktor.

Eva Skov Hansen

Eva Skov Hansen

Speciallæge i Almen Medicin

Eva er uddannet læge fra Københavns universitet i 1992.

Eva har en bred uddannelse indenfor specialerne ortopædkirurgi, mavetarmkirurgi, intern medicin, pædiatri, fødsler, gynækologi og psykiatri.

Hun er uddannet speciallæge i 1999 og arbejdede derefter som vikar i lægepraksis i Lyngby, på Nørrebro, Vesterbro og på Amager, hvor hun etablerede egen lægepraksis i 2001.

Eva har desuden i 2016 haft et kortere vikariat på en Vårdcentral i Sverige, og har fra 2016 - 2023 arbejdet som frivillig i Amnesty Internationals lægegruppe, der primært arbejder med at dokumentere tortur hos afviste asylansøgere.

Jan Wen

Jan Wen

Speciallæge i Almen Medicin

Uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2017. Speciallæge i almen medicin fra 2023. Erfaring fra Ortopædkirurgisk Afdeling, Urinvejskirurgisk Afdeling, Organkirurgisk Afdeling, Medicinsk Afdeling, Hjertemedicinsk Afdeling, Børneafdelingen og Afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler på Sygehus Lillebælt samt Psykiatrien i Vejle og Kolding.

Arbejder til daglig som overlæge tilknyttet regionsklinikkerne i Region Nordjylland, som vikar i almen praksis i trekantsområdet, som lægekonsulent for Forsvaret og som vagtlæge i Region Syddanmark. Har udgivet flere videnskabelige artikler indenfor Turners syndrom.

Jesper Holmelund

Jesper Holmelund

Speciallæge i Almen Medicin

Jesper har arbejdet det meste af sit lægeliv i Nordjylland, hvor han ud over at have sin egen praksis har været ansat som lægekonsulent i både Region Nordjylland og i Brønderslev Kommune.

Han har haft egen praksis fra 1995 til 2015 og har siden været ansat i lægepraksis i Hirtshals.

Jesper har bred klinisk baggrund suppleret med lægelig erfaring indenfor for både langdistance- og ekstremcykling.

Jesper er uddannet fra Københavns Universitet 1988. Han blev speciallæge i almen medicin i 1995.

Kim David Villadsen

Kim David Villadsen

Speciallæge i Almen Medicin

Kim er speciallæge i Almen medicin og uddannet læge fra Aarhus universitet i 2009.

Kim har været praktiserende læge i Aalborg centrum og han har udover sit speciale i Almen Medicin også kompetencer og erfaringer fra en bred vifte af mange andre specialer.

Han har arbejdet på forskellige hospitaler indenfor specialerne:  akutmedicin, neurologi, børnesygdomme, mavetarmkirurgi, intern medicinske, psykiatri, ortopædkirurgi, nyremedicin, skadestuer, gynækologi, obstetrik.

Kim har derudover arbejdet på asylcentre, regionsklinikker og som lægevagt samt i Grønland.

Lena Graversen

Lena Graversen

Virksomhedsansvarlig læge

Lena Graversen er virksomhedsansvarlige læge og cheflæge.

Lena er uddannet speciallæge i samfundsmedicin i 2004 og kommer fra en stilling som kontorchef i Styrelsen for Patientsikkerhed, hvor hun de seneste 10 år har været ansvarlig for Dansk Patientsikkerheds Database, rapportering og læring af utilsigtede hændelser. Før det har Lena arbejdet med patientklager, tilsyn og sundhedsplanlægning. Lena har bred erfaring med den administrative del af sundhedsvæsenet, men har også klinisk erfaring fra hospital og almen praksis.

Line Øster-Rothenborg

Line Øster-Rothenborg

Speciallæge i Almen Medicin

Line er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2003 og blev speciallæge i almen medicin i

2012. Hun har erfaring indenfor geriatri, intern medicin, organkirurgi, pædiatri, gynækologi og

obstetrik samt psykiatri.

Line har haft egen praksis i Roskilde i 2013 – 2022 og har været aktiv vagtlæge fra 2005, samt

plejehjemslæge. Hun har erfaring fra kvalitetsarbejde i almen praksis som medlem af

klyngebestyrelsen i Roskilde og har været tutorlæge.

Line har desuden interesse i almen sundhed og forebyggelse og er ved at videreuddanne sig

indenfor dette.

Louise Schou

Louise Schou

Speciallæge i Almen Medicin

Louise Schou er uddannet i 2009 fra Odense Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Louise har en del ortopædkirurgisk erfaring og skal i gang med en overbygning i akutmedicin. Louise har arbejdet i flere lægepraksisser på Sydsjælland og i København samt i lægepraksis og lægevagt i Molde og Haugesund i Norge.

Louise blev speciallæge i almen medicin i 2022.

Mette Kathrine Riemann

Mette Kathrine Riemann

Speciallæge i Almen Medicin

Mette blev uddannet som læge i 1996 fra Københavns Universitet, og er herefter bredt uddannet på flere hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden og Nordsjælland.

Siden 2005 speciallæge i almen medicin, først med egen praksis i kompagniskab, siden som ansat speciallæge i almen medicin i praksis.

Mette har også erfaring fra arbejde på en Geriatrisk afdeling, samt erfaring fra ansættelse i Københavns Kommunes Rusmiddelcenter, hvor der i samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri, er fokus på behandling af rusmiddel problematikker i relation til psykiske udfordringer og sygdom.

Mette arbejder også som vikar i almen praksis klinik.

Zainab Ali Zada

Zainab Ali Zada

Speciallæge i Almen Medicin

Zainab er uddannet fra Københavns Universitet i 2016 og blev speciallæge i almen medicin i 2022.

Hun har arbejdet på en række afdelinger i Region Sjælland herunder pædiatrisk-, medicinsk-, psykiatrisk-, gynækologisk- og akutafdelingen. Hun har også arbejdet i lægepraksis i Region Sjælland og været vikar i forskellige praksis.

Zainab har tidligere været hovedvejleder og daglig supervisor til yngre kollegaer og har desuden i mange år kørt som lægevagt i Region Sjælland.