Online konsultation med en læge

Lægehjælp når det passer dig

Få en online lægekonsultation

Tal eller skriv med Hejdoktor's meget erfarne læger på nettet. Ingen ventetid, online hotline til danske læger, som er klar til at hjælpe dig både aften og weekend. Har du også svært ved at få tingene til at hænge sammen i hverdagen og til at finde tid til besøg hos lægen?

Så er du ikke den eneste og derfor giver vi dig hos Hejdoktor.dk mulighed for at få en online konsultation med vores speciallæger i almen medicin når det passer dig.

Det betyder at du kan få lægehjælp, når det passer ind i dit liv. Ønsker du at skrive eller tale med en læge, kan du med Hejdoktor få ubegrænset adgang til vores læger. Vi kan i mange tilfælde også forny dine recepter, og vi sørger for at din recept ligger klar når du ankommer på apoteket.

OBS: Som kunde hos Hejdoktor.dk får du gratis fragt til døren samt 10% rabat på dine køb hos Apopro Online Apotek. Du kan benytte dig af ordningen på Apopros hjemmeside her.

Hvad skal du gøre og hvordan virker det?

1. Log ind

Log på Hejdoktor.dk fra en computer. Første gang beder vi dig om at verificere dig med NemID – For din sikkerhedsskyld.

2. Vælg mail eller video

Vælg om du vil tale med lægen via en video/telefon, sende lægen en mail evt. inklusivt et billede eller forny en recept.

3. Tal med en læge

Kort tid efter er du i kontakt med en dansk autoriseret læge, der stiller diagnosen og rådgiver dig, så du hurtigt kan få det bedre.

Hvordan virker det?

Du kan kontakte vores læger enten via en email eller videokonsultation, og lægen svare typisk indenfor 1-2 timer. Du kan læse mere om hvordan det hele virker og se åbningstider og priser her.

Mød vores læger

Hejdoktor sætter dig i dialog med speciallæger i almen medicin, der kan give dig lægefaglig rådgivning, forny recepter og svare på de spørgsmål, der bekymrer dig. Læs mere om vores læger her.

Fleksibel og nem kontakt til en læge

På Hejdoktor betyder fleksibiliteten at du kan få en online lægekonsultation når det passer dig. Du kan planlægge en lægekonsultation ind i din dagligdag uden konflikt med arbejde, afhentning af børn mm.

Vores løsning giver dig mulighed for at booke en videokonsultation når det passer bedst ind i dit skema, eller stille dig i kø med det samme. Du kan også skrive til os døgnet, så lover vi dig at vende tilbage indenfor 24 timer.