Googler du efter symptomer?

Undgå besvær, tal med en læge online

De fleste danskere tager hånd om deres egen sundhed og hvis man oplever bekymringer eller symptomer, så søges der ofte efter viden på internettet.

Selvom at internettet er fuld af mange gode og nyttige oplysninger, så kan det være svært at google sig til en diagnose, og en læge kan ikke erstattes med en symptomliste.

Risikoen er at du diagnosticere dig selv med sygdomme, som du ikke fejler, at misse andre farlige symptomer eller en relevant sammenhæng mellem symptomerne.

Derfor anbefaler vi altid at tale med en læge hvis du har bekymringer eller symptomer relateret til sygdom.

Tal med en læge, inden du googler dine symptomer

På Hejdoktor.dk ønsker vi at det skal være nemt at tale med en læge, så du hurtigt kan få den rette information og styr på hvad der er op og ned. Har du spørgsmål vedrørende dine symptomer, bekymringer eller hvad du skal gøre, så kan du tale med vores læger enten via email eller videokonsultation. Lægerne sidder klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig i forhold til hvad du bør gøre. Få mere at vide her.

Hvad kan Hejdoktor.dk hjælpe med?

Hejdoktor.dk er din online læge, som hjælper  dig i mange forskellige situationer. Det kunne for eksempel være: Travl hverdag, hvor det kan være svært at få passet et lægebesøg ind. Få en Second opinion, hvis du er usikker på de oplysninger du har modtaget fra din læge, eller ønsker du en ekstra vurdering fra en uvildig fagperson. Har du Intime spørgsmål, kan du skrive til Hejdoktor.dk og eventuelt medsende et billede. Nemt, hurtigt og diskret. Børn og sygdom, er ofte en stor bekymring. Få en hurtig vurdering af dit barns symptomer, så du slipper for bekymringer og i mange tilfælde undgår turen til lægen eller sundhedsplejersken. Er du På farten? Her hjælper Hejdoktor.dk uanset om du sidder i sommerhus, i udlandet, udstationeret eller på farten, så har du hos os altid adgang til erfarne speciallæger.

Hvad med Netdoktor og lignende sider?

På netdoktor kan man finde både god og relevant information omkring sygdomme og symptomer. Udfordringen er at det kan være uoverskueligt, og svært at finde rundt i de mange sygdomme.

Derudover kan symptomer kan ofte pege mod flere forskellige sygdomme og i sidste ende faktisk give flere bekymringer end reelle svar.