Online receptfornyelse

Nu kan du nemt og hurtigt få en receptfornyelse online når det passer dig. Derefter kan du afhente din medicin på det ønskede apotek.

Hvad enten det er om aftenen eller i weekenden, har det har aldrig været nemmere at få en receptfornyelse online. Vores løsning fungerer uanset hvilken læge du normalt bruger.

FORNY DIN RECEPT NU

For at vores læger kan forny en recept, kræves det at du logger på med dit cpr. nr. og angiver hvilken recept du ønsker at forny. Vores læger tjekker FMK og vurderer om vi kan imødekomme din forespørgsel og efterfølgende sikre at din medicin er klar til afhentning på apoteket.

Bemærk: Vi har samme politik som hos lægevagten og kan ikke forny recepter på vanedannende medicin, morfika samt antibiotika.

Hvad skal du gøre 

1: Log ind

Log på Hejdoktor.dk fra en computer via et unikt link, du får tilsendt ved at indtaste din mail.

2: Vælg mail eller video

Vælg om du vil tale med lægen via en videokonsultation, sende lægen en mail evt. inklusivt et billede eller forny en recept.

3: Tal med en læge

Kort tid efter er du i kontakt med en dansk autoriseret læge, der stiller diagnosen og rådgiver dig, så du hurtigt kan få det bedre.

 

KONTAKT LÆGEN

Hvordan virker det

Når man får receptpligtig medicin, ville dette blive ajourført via det offentlige system kaldet FMK (Fælles Medicin Kort). Når der ønskes en receptfornyelse, vil lægen på Hejdoktor.dk vurdere den enkelte sag, sammenholdt med FMK oplysningerne. Finder lægen det lægefagligt i orden at forny recepten vil recepten kunne ligges direkte ud på receptserveren. Den receptpligtige medicin kan dermed nemt og bekvemt hentes på dit lokale apotek.

Vil du vide mere?

Ønsker du mere information om hvordan det fungere på Hejdoktor.dk, så kan du finder mere information her: Få mere at vide