Oprettelse til VideoFysioterapeut fra Sundhed.dk

For medlemmer hos Danske Fysioterapeuter på klinik UDEN ydernummer

Danske Fysioterapeuter har indgået en aftale således at deres medlemmer på klinik uden ydernummer kan få gratis adgang til VideoFysioterapeut fra Sundhed.dk. Ønsker du at blive oprettet til at kunne benytte VideoFysioterapeut, og er du selvstændig uden ydernummer og medlem hos Danske Fysioterapeuter så klik "tilmeld" nedenfor.

Bemærk, denne mulighed kun gælder for selvstændige fysioterapeuter på klinikker, som ikke har ydernummer og som er medlem af Danske Fysioterapeuter. Hvis dette ikke gælder for dig kan du oprette dig her.

Muligheden gælder således ikke for fysioterapeuter uden eget ydernummer på klinikker, som er tilsluttet praksisoverenskomsterne (klinikker hvor nogle af fysioterapeuterne har ydernummer). På klinikker med ydernummer, stiller Danske Regioner/Sundhed.dk en løsning til rådighed for fysioterapeuterne med ydernummer. Sundhed.dk har skrevet til alle fysioterapeuter med ydernummer om dette.

Efter du har tilmeldt dig via nedenstående link, vil du modtage et aktiveringslink, som du skal benytte for at komme igang med at benytte løsningen. Der kan gå op til 24 timer før du modtager linket.