Privat læge

Tal med en læge både om aftenen og i weekenden

Privat lægehjælp – når det passer dig!

Hvad vi garanterer:

  • 100 % tilfreds – eller pengene tilbage

  • Tal eller skriv med lægen – også aften og weekend*

  • Ubegrænset adgang til lægen

 *Se evt. vores åbningstider

Hos Hejdoktor ønsker vi at det skal være nemt og fleksibelt at komme til at tale med en læge. Vi mener du hurtigt skal kunne få den rette hjælp når det passer dig. Hos Hejdoktor.dk kan du enten skrive eller tale med en privat læge online. Vi benytter videokonsultationer, så du kan tale ansigt til ansigt med lægen hjemme fra din egen stue. Lægerne sidder klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig i forhold til hvad du bør gøre.

Gør som 100.000 andre danskere – Få hjælp direkte på mobilen eller computeren

Rigtig mange danskere har allerede taget Hejdoktor til sig, og vi hjælper hver dag flere og flere som ønsker en nemmere og mere fleksibel adgang til en læge. Læs på Trustpilot hvad andre syntes om Hejdoktor.

Lægernes åbningstider
Få hurtig hjælp fra vores erfarne specialister. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - Fredag: 8:00 - 22:00

Lørdag - Søndag: 8:00 - 18:00

Udenfor åbningstiden kan du skrive til os døgnet rundt - så svarer vi dig så snart vi åbner.

Hvad kan du bruge Hejdoktor til?

Hejdoktor er et supplement til det offentlige system, og der findes en række situationer hvor du vil kunne benytte dig af Hejdoktor som en privat læge. Lad os komme med nogle eksempler på hvilke situationer vi typisk kan hjælpe dig med.

På farten?

Ligegyldigt om du er i sommerhus, i udlandet, udstationeret eller på farten, så har du hos os altid adgang til erfarne speciallæger. Du kontakter lægen online, og får svar med det samme, hvor og når det passer dig.

Intime spørgsmål

Har du spørgsmål omkring intime emner, kan du skrive til os og eventuelt medsende et billede. Nemt, hurtigt og diskret.

Second opinion

Er du usikker på de oplysninger du har modtaget fra din læge, eller ønsker du en ekstra vurdering fra en uvildig fagperson, kan du få hjælp af vores læger.

Børn og sygdom

Bekymret for dit barn? Få en hurtig vurdering af dit barns symptomer, så du slipper for bekymringer og i mange tilfælde undgår turen til lægen eller sundhedsplejersken.

Mød vores læger

Hejdoktor sætter dig i dialog med speciallæger i almen medicin, der kan give dig lægefaglig rådgivning, forny recepter og svare på de spørgsmål, der bekymrer dig.

Fleksibel og nem privat læge

På Hejdoktor betyder fleksibiliteten at du kan få privat lægevagt når det passer dig. Du kan planlægge en lægekonsultation ind i din dagligdag uden konflikt med arbejde, afhentning af børn mm.

Vores løsning giver dig mulighed for at booke en videokonsultation når det passer bedst ind i dit skema, eller stille dig i kø med det samme. Vi viser dig hvor mange der er i kø før dig. Du kan også skrive til os døgnet, så lover vi dig at vende tilbage indenfor 24 timer.