Klamydia

Mistanke om klamydia? Få hjælp online

Har du tegn på klamydia, bør du testes. Via Hejdoktor.dk kan du nu bestille en hjemmetest, som er lige så sikker som den din egen læge udfører, og svaret har du inden for 24 timer efter at prøven er nået frem til laboratoriet. Klamydia-testen føres bl.a. også hos Matas og på apoteket.

Den hjemmetest vi stiller til rådighed, via vores partner Dynamic Code, giver dig et hurtigt og sikkert svar på, om du bærer på klamydia og/eller kønssygdommen mykoplasma. Resultatet er ligeså sikkert som det, du får hos lægen. Hjemmetesten er nem at udføre, og efterfølgende sender du den ind til vores akkrediterede og kvalitetssikrede laboratorium. Hvis du tester positiv, kan Hejdoktor.dk hjælpe dig med en recept her.

Hvordan er forløbet?

1: Bestil en test

100% godkendte tests kan bestilles via vores samarbejdspartner Dynamic Code. Gå til deres side her.

2: Få svar online

Du vil modtage et fortroligt og sikkert svar på din test online her.

3: Hvis positiv

Du vil hos Dynamic code se dit resultat på din test. Herfra skal du klikke videre til Hejdoktor, hvor du efterfølgende skal have en videokonsultation med vores læger. Lægerne kan herigennem hjælpe dig med en recept så du kan komme i behandling med et samme – 100% sikkert, fortroligt og nemt.

Fordele

De tests vi stiller til rådighed, sikrer dig følgende fordele:

  • Mulighed for at teste dig selv hjemme i eget hjem

  • Mindst lige så sikre svar som hos egen læge og på hospitalet

  • 99,5% metodologisk sikkerhed

  • Anonyme svar

  • Lynhurtig recept hvis du er positiv

Der findes to forskellige test – én til kvinder og én til mænd. Kvinder tager testen igennem en vaginalprøve og mænd foretager en urinprøve. Du kan hente prøveresultatet på vores partners hjemmeside allerede 24 timer (hverdage) efter at Dynamic Code har modtaget prøven på deres laboratorium. For at hente prøvesvaret på hjemmetesten skal du blot bruge din personlige kode.

Hvis din hjemmetest viser at du har klamydia eller mykoplasma, skal du hurtigst muligt søge lægehjælp, så du kan komme i behandling og af hensyn til smittesporing.

Du kan bestille en konsultation hos Hejdoktor.dk her.

Hvad er klamydia?

Klamydia er en infektion med en bakterie (Chlamydia trachomatis), som giver betændelse i urinrøret og på livmoderhalsen. I Danmark er klamydia er en meget udbredt kønssygdom og det anslås at cirka 5% af alle seksuelt aktive unge mellem 18-22 år er smittet.

Klamydia er en kønssygdom, som smitter ved samleje, hvorfor den kan forebygges ved brug af kondom. Da bakterien chlamydia trachomatis kan kun leve i slimhinden, kan man derfor ikke blive smittet ved at dele toilet eller håndklæde med en smittet person.

Høj kvalitet

Vores partner Dynamic Code tager sig af alt lige fra udvikling af tests, produktion af prøvetagnings-pakker, analyser og distribution af testresultater. Det betyder at vi kan garantere den højeste kvalitet og sikkerhed gennem hele processen. Det anvendte laboratorium er akkrediteret til ISO/IEC 17025, og overvåges af Styrelsen for Akkreditering og Overensstemmelsesvurdering (SWEDAC).