Udlandsdansker

Få online lægehjælp 24/7

Er du i udlandet og ønsker du hjælp af en dansk læge?

Hejdoktor.dk hjælper udlandsdanskere med at komme i kontakt med en dansk autoriseret læge – hurtigt og nemt.

Mand med mobiltelefon i hånden

Gå til lægen online – og få et læge svar

Er du udstationeret, udlandsdansker eller blot på rejse uden for Danmark, og ønsker du rådgivning af en uvildig dansk læge? Hejdoktor.dk sikrer dig lægefaglig omsorg og hjælp, uanset hvor og hvornår i verden du har behov for råd og vejledning.

Hos Hejdoktor.dk kan du komme i kontakt med en dansk autoriseret læge uden at være tilknyttet det danske sundhedssystem. Du kan henvende dig på vegne af hele din familie, og det hele foregår via mail. Du beskriver blot i din henvendelse, hvad lægen kan hjælpe dig med (der er mulighed for at vedhæfte billeder), og lægen vender tilbage med et kvalificeret svar hurtigst muligt.

Få en videokonsultation med en læge, eller skriv en emailkonsultation. Du kan læse mere om vores åbningstider her

Lægen kan også hjælpe dig med at forny recepter til afhentning på apoteker i Danmark.

Hejdoktor.dk samarbejder med Danes.dk

For at give udlandsdanskere og udstationerede bedre mulighed for at komme i kontakt med en dansk autoriseret læge har Hejdoktor.dk indgået et samarbejde med Danes.dk

Danes Worldwide er en almennyttig forening, stiftet i 1919. H.M. Dronningen er protektor for foreningen Danes Worldwide. I Danes Worldwide arbejder de hårdt på at gøre det lettere at være global dansker, der opholder sig udlandet gennem kortere eller længere tid.

Danes Worldwide er en medlemsbaseret organisation, der ikke modtager offentlig støtte eller offentlige midler. Danes Worldwide repræsenterer 250.000 udlandsdanskere over hele verden.

Online Læge
Vi står klar til at hjælpe dig
Opret gratis profil