SundVægt

Er du også træt af slankekure uden resultat?

Vores team af læger, diætister og sygeplejersker er klar til at hjælpe dig med et varigt vægttab

I samarbejde med professor og overlæge Peter Gæde

SundVægt

Kun 399 kr.

pr. måned

Indledende blodprøve for at sikre at du kan tåle evt. vægttabsmedicin
Personlig rådgivning fra vores læger, diætister og sygeplejersker
Recept på vægttabsmedicin, medicinsk rådgivning
Løbende opfølgningssamtaler
Ubegrænset mulighed for at chatte med behandlingsteamet
Ingen binding

Peter Gæde

Professor og overlæge

Mød vores eksperter

Hejdoktor sætter dig i kontakt med specialister inden for vægttab, der kan give dig sundhedsfaglig rådgivning, udskrive vægttabsmedicin, coache dig hele vejen gennem dit forløb og svare på de spørgsmål du måtte få undervejs.
Mød os

Ofte stillede spørgsmål

Først vil vi bede dig om at udfylde et spørgeskema vedr. vægttab, dine vaner og dine ønsker. Herefter vil bede dig om en blodprøve, således at vi bedre kan hjælpe dig. Ved din første konsultation vil du blive undersøgt af en speciallæge med særlig viden indenfor vægttab, der vil afgøre, om medicinsk behandling kan være et tilbud til dig.

Såfremt at vi tilbyder dig medicinsk behandling, vil vi udskrive recept og oplære dig i injektionsteknik.

Der vil også blive lagt en plan for det videre forløb med fokus på livsstilsændringer. Herunder også om de efterfølgende kontrolkonsultationer med vores sygeplejersker, for at følge op på eventuelle bivirkninger og det opnåede vægttab.

Vi har vægttabsmedicin som en del af vores forløb. Vi bruger Wegovy fra Novo Nordisk, der har stor videnskabelig evidens for at være effektiv.

Medicinen kan hjælpe med at sænke appetitten og derved gøre det nemmere at tabe sig. Det er ikke en magisk mirakelkur, men videnskabeligt funderet.

Det betyder også at medicinen er en del af det større forløb. Den indgår som et hjælpemiddel, og er med til at sætte gang i dit vægttab, men det er dine mål og din indsats der giver et sundt vægttab på den lange bane. 

Det er ikke alle der kan få vægttabsmedicin.

Hvis du har et BMI på 30 eller derover vil du typisk kunne få medicinsk vægttab.

Hvis du har et BMI mellem 27-30 og en overvægtsrelateret sygdom/risikofaktor, vil du også kunne få vægttabsmedicin. Overvægtsrelatere sygdomme/risikofaktorer er f.eks. dysglykæmi (prædiabetes), hypertension (forhøjet blodtryk), dyslipidæmi (højt kolesterol), obstruktiv søvnapnø eller kardiovaskulær sygdom (hjerte-kar-sygdomme).

Tjek dit BMI her

Vores medlemmer har et gennemsnitligt vægttab på 14% efter 6 måneder.

Kliniske studier viser at patienter, der er i et vægttabsforløb med slankemedicinen Wegovy, i gennemsnit taber sig:

  • Ca. 10 % ved 5 måneder

  • Ca. 16 % ved 12 måneder

  • Ca. 18% ved 18 måneder

I de kliniske studier har en tredjedel af patienterne tabt sig 20% af deres oprindelige kropsvægt ved udgangen af studiets 24 måneder.

Vægttabsmedicinen indeholder et aktivt stof ved navn Semaglutid, som reducerer din appetit, reducerer din lyst til fødevarer med højt fedtindhold og gør, at du føler dig mæt i længere tid.

Medicinen indsprøjtes igennem huden på maven.

Vores mål er altid at vores patienter skal af medicinen igen. Det er vigtigt at man arbejder med livsstilsændringer under forløbet, således at man arbejder med bedre kost- og motionsvaner mens man tager medicinen.

Når man har nået sit mål, så vil man i tæt samarbejde med vores team lave en plan for hvordan man bedst muligt vil kunne trappe ud af medicinen uden at tage på igen.

Der er altid mulighed for at der opstår bivirkninger ved at tage medicin, og det er også tilfældet ved brug af vægttabsmedicin. De hyppigst rapporterede bivirkninger ved Wegovy er symptomer fra mave-/tarmkanalen.

Ved opstart og ved optrapning af Wegovy kan man opleve milde og forbigående bivirkninger af sædvanligvis få dages varighed, fx kvalme, forstoppelse, diarre, sure opstød, hjertebanken, træthed, hovedpine, svimmelhed. Symptomerne er dog oftest milde og forbigående, og forsvinder over tid hos de fleste og bivirkningerne varierer nemlig også fra person til person.

Det er vigtigt at huske på at semaglutid, som er det aktive stof i Wegovy, har været brugt i behandling af diabetes i rigtig lang tid og derfor er sikkerheden omkring medicinen veldokumenteret.

Gode råd til at mindske bivirkningerne ved medicinen er at drikke rigeligt med vand, undgå alt for krydret eller fed mad, sørge for ikke at spise for store portioner og bevæge sig mere. Det sikrer at tarmsystemet kommer til at fungere optimalt, og mindsker de mest almindelige bivirkninger. 

Hvis du oplever andre bivirkninger, så husk at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig og give dig gode råd. Du kan kontakte vores sygeplejersker døgnet rundt via hjemmesiden. Skriv til sygeplejerskerne hvis du har spørgsmål til medicin, forløb eller bivirkninger. Du kan tage det op med sygeplejerskerne til din første samtale, hvis du har flere spørgsmål.

Det koster 399 kr. om måneden og der er ingen binding, så du kan opsige dit abonnement når du vil.

Prøv vores BMI-beregner og tilmeld dig SundVægt

Beregn dit BMI

Personlig rådgivning om vægttab uden ventetid - når det passer dig

Inden konsultationen
Log på Hejdoktor med NemID/MitID og svar på en række spørgsmål.
Book blodprøve
Vi analyserer dit blod for at sikre det helt rigtige forløb for dig.
Konsultation med læge
Gennemgang af blodprøve, behandlingsmuligheder og evt. recept på GLP-1 medicin.
Personlig opfølgning
Løbende opfølgning på dit vægttab, og hjælp med bivirkninger og diæt.

"Forbedret livskvalitet har været mit fokus i forbindelse med mit vægttab. Mit vægttab har betydet, at jeg føler mig meget sundere, og jeg har opnået øget energi og overskud, både på arbejdet og når jeg er sammen med min familie."

Tilmeld dig forløbet

Besvar vores spørgeskema og kom i gang med dit vægttab i dag.
Start dit vægttab

Derfor skal du vælge online vægttab hos Hejdoktor

1
Undgå ventetid og fysiske lægebesøg. Få hjælp i dag.
2
Få personlig rådgivning af en læge, sygeplejerske, psykolog, fysioterapeut om dine behandlingsmuligheder og hvordan du opnår varigt vægttab.
3
Find en behandling, der virker for dig - 40% af svært overvægtige savner hjælp til at tabe sig. Sådan behøver det ikke være.
Kilde: YouGov survey blandt 1.003 overvægtige danskere, februar 2021
4
31% af svært overvægtige har svært ved at tale med andre om vægten.
5
Kun 8% af svært overvægtige som har talt med deres praktiserende læge om deres vægt, får lagt en plan for et vægttab.
6
Gratis fragt, 10% rabat og tilbud om medicinsamtaler hos Apopro.dk inkluderet.