Fysioterapeut

Online Fysioterapi

I takt med den teknologiske udvikling har sundhedssektoren også gennemgået en transformation. Et af de nyeste skud på stammen er online fysioterapi, som har gjort det muligt for patienter at få den nødvendige guidning og vejledning uden at skulle forlade deres hjem eller arbejdsplads. Hos Hejdoktor er vi ikke i tvivl om fordelene ved online fysioterapi og vi vil derfor uddybe hvordan et online forløb hos Hejdoktor kan hjælpe dig med at forbedre din sundhed og livskvalitet.

Book en konsultation hos fysioterapeuten
Oplever du smerter?
Book en konsultation

Hvad er online fysioterapi?

Online fysioterapi giver dig mulighed for at konsultere og arbejde med en erfaren og kvalificeret fysioterapeut via internettet. Hos Hejdoktor sker dette via videosamtaler eller chatbeskeder. Vi har tilmed i vores Hejdoktor app integreret muligheden for at lave personlige trænings- og genoptræningsprogrammer. I løbet af videosamtalerne vil vores fysioterapeuter vurdere din tilstand, give dig konkret og målrettet vejledning, så du kan tage hånd om din situation. Vi vil via en skræddersyet behandlingsplan guide dig gennem øvelser og teknikker for at lindre dine gener og smerter, forbedre din bevægelighed og fremme din funktion og ophelingsproces.

Fordele ved online fysioterapi:

Bekvemmelighed: 

  • En af de mest åbenlyse fordele ved online fysioterapi er bekvemmeligheden. Du behøver ikke bekymre dig om transporttid eller ventetid i klinikken. Alt hvad du behøver er en internetforbindelse og en enhed med kamera og mikrofon.

Tidsbesparende: 

  • Online fysioterapi kan nemt integreres i din dagligdag, så lige meget hvor du befinder dig, eller hvornår du har brug for hjælp, kan du komme i kontakt med os. Du behøver heller ingen forudgående henvisning fra egen læge. Vi bestræber os altid på at du kan komme til samme dag, eller ihverfald indenfor 24 timer.

Adgang til eksperter: 

  • Du kan nemt få adgang til vores dygtige og erfarne fysioterapeuter, vi er kun et klik væk i din Hejdoktor app. Du kan både skrive til os eller tale med os via et videolink, hvor du kan vise og fortælle os om din skade eller stille dine spørgsmål.

Kontinuerlig støtte: 

  • Med online fysioterapi kan du planlægge regelmæssige opfølgningssessioner eller kontakte os undervejs i dit forløb. Dette giver dig kontinuerlig støtte, vejledning og tryghed i løbet af din genoptræning.

Er online fysioterapi lige så effektiv som traditionel fysioterapi?

Undersøgelser har vist, at online fysioterapi kan være lige så effektiv som traditionel fysioterapi, især for en række tilstande som muskuloskeletale problemer, postkirurgisk rehabilitering og kroniske smerter. 

Online Fysioterapeut
Vi står klar til at hjælpe dig
Opret gratis profil