Sundhedsplejerske

“Hos Hejdoktor.dk kan jeg svare på familiernes beskeder om aftenen”

Mød Katrine Kuhl

Hun er en af de sundhedsplejersker, der sidder klar ved telefon, mail og på videochat, når bekymrede forældre kontakter Hejdoktor.dk for at få kyndige vejledning – også i weekenderne og om aftenen.

Til dagligt arbejder Katrine som sundhedsplejerske på Nørrebro og Bispebjerg i København, men hun så et behov hos de familier, hun kommer hos, som hun ikke havde mulighed for at imødekomme indenfor de kommunale rammer, hvor arbejdstiden af gode grunde er fast og svartiden på en sms er overholdt, hvis den ikke overskrider 48 timer.

Det er en del af årsagen til, at Katrine synes, Hejdoktor.dk lød som en god idé.

“Når man har små børn, har man behov for hjælp på alle mulige og umulige tidspunkter. Mange forældre søger derfor information over nettet, og jeg syntes, det er rart også at kunne guide dem i junglen af informationer om aftenen og i weekenden som et oplagt supplement til det tilbud kommunerne har til nybagte forældre,” siger Katrine.

Katrine er på vagt for Hejdoktor.dk flere dage om ugen, hvor hun besvarer opkald, videoopkald og svarer på beskeder. Og på spørgsmålet, om ikke hun bliver nødt til at møde familierne ansigt til ansigt for at kunne hjælpe, svarer hun:

“Det er sjældent, det faktisk er nødvendigt. Noget af mit arbejde i kommunen foregår faktisk også på telefonen eller mail. Så det er bestemt ikke nogen stopklods for god vejledning, slutter hun.

Hejdoktor.dk er Danmarks nye sundhedsportal. Hos Hejdoktor.dk kan du nemt få fat på både læge, tandlæge og sundhedsplejerske via telefon, beskeder eller videosamtaler.

Læs mere her.

Online Læge
Vi står klar til at hjælpe dig
Opret gratis profil