Mød vores læger

Alle vores læger er erfarne speciallæger i almen medicin. Udover at yde kompetent lægefaglig rådgivning hos Hejdoktor.dk, så arbejder vores læger for eksempel i lægepraksisser, i udlandet, eller for SOS international mm. Her kan du møde et par af dem.

 

Urfan Ahmed

Speciallæge i Almen Medicin

Urfan er uddannet i 2008 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark, Sverige og på Færøerne. Igennem de sidste 4 år har han været fungerende vagtlæge i Region Sjælland og han har i 10 år undervist som ekstern lektor i almen medicin på Københavns Universitet.

Urfan blev speciallæge i almen medicin i 2015, og har arbejdet i egen praksis lige siden.

Urfan Ahmed

Annemarie Helene Guyot Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

 

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis. Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

 

John Mortensen

Speciallæge i Almen Medicin

John er uddannet i 1978 fra Københavns Universitet og han har arbejdet som læge i Danmark, Sverige, Norge og Grønlandhan. John har deltaget i fagligt arbejde, og han har har deltaget i undervisning af læger under uddannelse.

John har været praktiserende læge i Ballerup i 27 år, ligesom han har fungeret som lægevagt i regionen. Han blev speciallæge  i almen medicin i 1994.

 

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har efterfølgende taget en Ph.d. inden for Telemedicin.

Anna Svarre Jakobsen sidder i Hejdoktor.dks medicinske bestyrelse.

Anna Svarre Jakobsen