Mød os

Anna Svarre Jakobsen, Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet. Anna arbejder derudover som læge på Gentofte Hospital.

Anna sidder i Hejdoktor.dks advisory board.

Annemarie Bay-Andersen, Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Annette Arendsdorf Jessen, Speciallæge i Almen Medicin

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis.

Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Hans Meyer, Speciallæge i Almen Medicin

Hans Meyer

Speciallæge i Almen Medicin

Hans er uddannet i 1970 fra Københavns Universitet og har arbejdet i Lægehuset Lundevej i Frederikssund siden 1973 og dertil mange år som fungerende vagtlæge. Hans stoppede i Lægehuset i 2012 og har siden haft vikariater på Grønland og blandt andet været speciallægekonsulent i ankenævnet for patienterstatning.

Hans blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Jakob Maraldo, Speciallæge i Almen Medicin

Jakob Maraldo

Speciallæge i Almen Medicin

Jakob er uddannet fra Københavns Universitet fra 2001 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser.

Udover at arbejde som læge i Danmark har han også arbejdet som læge i Bolivia, Grønland og Norge. Jakob har siden 2011 arbejdet i egen praksis.

Jakob blev speciallæge i Almen Medicin i 2011.

Maria Vølund Heisterberg, Speciallæge i dermato-venerologi

Maria Vølund Heisterberg

Speciallæge i dermato-venerologi

Maria er Hejdoktor.dks online hudlæge og er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2004. Maria har en PhD grad inden for dermatologien på baggrund af forskning i parfumeallergi. I 2019 blev hun speciallæge i dermato-venerologi (hud og kønssygdomme). Endvidere har Maria autorisation til kosmetiske behandlinger med botox, filler, skleroterapi og laser.

Maria har den bred klinisk erfaring indenfor dermatologien med mange års erfaring fra dermatologiske hospitalsafdelinger og arbejde i private hudklinikker.

Mette Molberg, Speciallæge i Almen Medicin

Mette Molberg

Speciallæge i Almen Medicin

Mette er uddannet i 2002 fra Odense Universitet og har arbejdet som læge på forskellige afdelinger på bl.a kræft, hud, svangre, skadestue, medicinsk og børneafdeling på Odense Universitets Hospital .

Mette blev speciallæge i almen medicin i 2014 og har været praktiserende læge i Odense frem til 2018 og er nu indehaver af Stressklinik Odense.