Mød os

Anita Guldbæk, Speciallæge i Almen Medicin

Anita Guldbæk

Speciallæge i Almen Medicin

Anita Guldbæk er uddannet i 2005 fra Odense Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Derudover har Anita  arbejdet i flere lægepraksisser på Ærø og Fyn.

Anita blev speciallæge i almen medicin i 2013 og har siden da været klinikejer i et lægehus i Grindsted.

Anna Svarre Jakobsen, Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna  er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet.

Anna er speciallæge i reumatologi fra 2021.

Annemarie Bay-Andersen, Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Annette Arendsdorf Jessen, Speciallæge i Almen Medicin

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis.

Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Birgitte Lund, Speciallæge i Almen Medicin

Birgitte Lund

Speciallæge i Almen Medicin

Birgitte er uddannet læge fra Københavns universitet i 1979 og har arbejdet på forskellige københavnske hospitaler samt som vikar i Sverige.

Birgitte blev speciallæge i Almen Medicin i 1994 og har ind til 2019 været praktiserende læge i sin egen klinik i Stenløse.

Caroline Djurhuus, Speciallæge i Almen Medicin

Caroline Djurhuus

Speciallæge i Almen Medicin

Caroline er læge fra Syddansk universitet 2008 og har erfaring fra medicinsk, kirurgisk, psykiatrisk, neurologisk, gynækologisk og børneafdeling. Caroline arbejder som vikar i almen praksis i Danmark og på Færøerne.

Caroline blev speciallæge i almen medicin i 2018.

Cecilie Geiker, Speciallæge i Almen Medicin

Cecilie Geiker

Speciallæge i Almen Medicin

Cecilie er uddannet speciallæge i almen medicin 2014 fra Københavns Universitet og har frem til juli 2021 haft egen praksis i Slagelse. Hun har sideløbende været aktiv vagtlæge i regionen. Cecilie har været ansat som praksiskonsulent for ortopædkirurgisk afd. i Slagelse/Næstved og har i flere år været tillidsvalgt til de praktiserende Lægers organisations bestyrelse i Region Sjælland. Derudover har Cecilie i flere år været tutor for uddannelselæger og ekstern lektor på Københavns Universitet,, hvor hun har undervist medicinstuderende i faget Almen Medicin.

Christina Krogshede, Certificeret Sportsfysioterapeut

Christina Krogshede

Certificeret Sportsfysioterapeut

Christina er certificeret Sportsfysioterapeut fra 2018 og arbejder til daglig på en fysioterapi klinik i København.

Christina har forfattet videnskabelige artikler om håndboldspillere og ACL skader samt forebyggelse af disse. Christina er også tidligere landsholdsspiller i håndbold og har derfor særlig interesse indenfor idrætsskader og genoptræning af disse.

Daniel Brodersen, Psykolog

Daniel Brodersen

Psykolog

Daniel er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2020. Han har bred erfaring med behandling af problemstillinger som blandt andet angst, stress, depression, sorg og vrede. Han har både arbejdet med børn og familier, unge samt voksne.

Daniel har igennem psykiatrien desuden behandlet patienter med blandt andet skizofreni, borderline og socialfobi. Han arbejder gerne med kognitiv adfærdsterapi, narrativ terapi, metakognitiv terapi samt systemisk terapi.

Daniel vægter det terapeutiske arbejde højt og er meget motiveret for samtaleterapi og behandling.

Dorthe Kræmer, Speciallæge i Almen Medicin

Dorthe Kræmer

Speciallæge i Almen Medicin

Dorthe har i flere år været tutor for uddannelseslæger og har arbejdet på tværs af hospitaler og almen praksis i Danmark.

Derudover har Dorthe arbejdet som vagtlæge og har ligeledes arbejdet en del indenfor psykiatrien.

Dorthe er uddannet speciallæge i almen medicin i 2014 og er indehaver af en lægepraksis på Frederiksberg. Hun en særlig interesse i søvn og skriver om optimering af søvn til alle med søvnproblemer på siestio.com.

 

Elisa Svenningsen, Speciallæge i Almen Medicin

Elisa Svenningsen

Speciallæge i Almen Medicin

Elisa er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2003. Hun har erfaring fra flere forskellige hospitalsafdelinger: hjertemedicinsk, endokrinologisk, ortopædkirurgisk, organkirurgisk, psykiatrisk, gynækologisk og børneafdeling.

Elisa har arbejdet som vikar i Danmark og Norge samt arbejdet i lægevagten.

Elisa har desuden interesse i holistisk stress behandling og arbejder aktuelt på at åbne eget tilbud til stressramte i Italien.

Elisa blev speciallæge i almen medicin i 2013.

Farheen Saleem, Speciallæge i Almen Medicin

Farheen Saleem

Speciallæge i Almen Medicin

Farheen er uddannet i 2008 fra Københavns Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Derudover har Farheen arbejdet i flere lægepraksisser i Region Sjælland.

Farheen blev speciallæge i almen medicin i 2018.

Farheen er fastansat som speciallæge i en klinik i København.

Jesper Holmelund, Speciallæge i Almen Medicin

Jesper Holmelund

Speciallæge i Almen Medicin

Jesper har arbejdet det meste af sit lægeliv i Nordjylland, hvor han ud over at have sin egen praksis har været ansat som lægekonsulent i både Region Nordjylland og i Brønderslev Kommune.

Han har haft egen praksis fra 1995 til 2015 og har siden været ansat i lægepraksis i Hirtshals.

Jesper har bred klinisk baggrund suppleret med lægelig erfaring indenfor for både langdistance- og ekstremcykling.

Jesper er uddannet fra Københavns Universitet 1988. Han blev speciallæge i almen medicin i 1995.

Josefine Bandier, Speciallæge i dermato-venerologi

Josefine Bandier

Speciallæge i dermato-venerologi

Josefine er uddannet læge ved Københavns Universitet i 2009. Hun har Ph.d. indenfor hudbarrieren og uddannet speciallæge i Dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme) i 2020.
Hun har dog arbejdet indenfor hudlægespecialet siden 2010 og har arbejdet både på hospitalsafdelinger samt private hudklinikker og har tilegnet sig en bred klinisk erfaring som hudlæge.

Josefine har mange års erfaring med at formidle viden på forståelig vis og arbejder desuden som klinisk Lektor ved Københavns Universitet

Jørgen Bernhard Jensen, Speciallæge i Almen Medicin og Intern Medicin

Jørgen Bernhard Jensen

Speciallæge i Almen Medicin og Intern Medicin

Jørgen er uddannet fra Københavns Universitet 1975. Han har kørt lægevagt siden 1982 og haft hospitalsansættelser frem til 1988.

Jørgen har haft egen praksis fra 1988 til 2017 og har siden været vikar i praksis samt arbejdet med kvalitet i almen praksis.

Jørgen blev speciallæge i intern medicin 1988 samt i almen medicin 1989.

Karsten Ellehauge, Speciallæge i Almen Medicin

Karsten Ellehauge

Speciallæge i Almen Medicin

Karsten Ellehauge er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1985. Frem til 1999 haft ansættelser på såvel hospitaler som i almen praksis.
Fra 1999 arbejdet i almen praksis, herunder 12 år i egen klinik i Ølstykke. Sideløbende med ovenstående haft kortere ansættelser i almen praksis i Norge og Sverige, samt udført lægevagtsarbejde i Region Hovedstaden.

Karsten blev speciallæge i Almen Medicin i 1995.

Kirsten Damkjær, Speciallæge i Almen Medicin

Kirsten Damkjær

Speciallæge i Almen Medicin

Kirsten Damkjær er uddannet læge fra Odense Universitet i 2009. Hun har arbejdet som læge på mange forskellige hospitalsafdelinger i forskellige specialer i Danmark og på Grønland.  Kirsten har erfaring med lægearbejde i almen praksis og lægevagten. Hun har været praktiserende læge i egen klinik siden 2018.

Kirsten blev speciallæge i Almen Medicin i 2017.

Maria Vølund Heisterberg, Speciallæge i dermato-venerologi

Maria Vølund Heisterberg

Speciallæge i dermato-venerologi

Maria er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2004. Maria har en PhD grad inden for dermatologien på baggrund af forskning i parfumeallergi. I 2019 blev hun speciallæge i dermato-venerologi (hud og kønssygdomme). Endvidere har Maria autorisation til kosmetiske behandlinger med botox, filler, skleroterapi og laser.

Maria har den bred klinisk erfaring indenfor dermatologien med mange års erfaring fra dermatologiske hospitalsafdelinger og arbejde i private hudklinikker.

Mette Gregersen, Speciallæge i Almen Medicin

Mette Gregersen

Speciallæge i Almen Medicin

Mette Gregersen er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1998. Hun har arbejdet som læge på mange
forskellige hospitalsafdelinger i forskellige specialer og hun har stor erfaring med lægearbejde i almen praksis og lægevagten. Hun har været praktiserende læge i egen klinik siden 2007.

Mette blev speciallæge i Almen Medicin i 2005

Michael Rotne, Speciallæge i Almen Medicin

Michael Rotne

Speciallæge i Almen Medicin

Michael er 60 år gammel og speciallæge i almen medicin fra 1997.

Michael har arbejdet som lægevikar (almen medicin) i både DK, Sverige og Norge samt Færøerne. Derudover har Michael arbejdet i Lægevagten i Region Midtjylland fra 2003 til 2019.

Siden 2018 har Michael arbejdet i DK primært som lægevikar for vikar bureauerne VikTeam og MedAssis.

 

Morten Rossen-Jørgensen, Speciallæge i Almen Medicin

Morten Rossen-Jørgensen

Speciallæge i Almen Medicin

Morten Rossen-Jørgensen er uddannet i 2007 fra Københavns Universitet, og har siden arbejdet i lægepraksisser i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne. Desuden arbejder han som lægevagt i region Sjælland, på skadestuen i Glostrup, som lægekonsulent i Falck og underviser på hoveduddannelsen i almen medicin i muskuloskeletal medicin.

Morten blev i 2015 speciallæge i Almen Medicin og arbejder for tiden i en praksis i Ringsted.

Mya Kiersgaard Olesen, Speciallæge i Almen Medicin

Mya Kiersgaard Olesen

Speciallæge i Almen Medicin

Mya Kiersgaard Olesen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2000 og har arbejdet som læge på en række forskellige hospitalsafdelinger i Nordsjælland og har siden arbejdet i Almen Praksis, heraf 3 år i egen klinik. Herudover har Mya gennem nogle år arbejdet som kommunallæge i Gladsaxe Kommune, samt lægekonsulent for Røde Kors. Mya har endvidere en uddannelse i akupunktur.

Mya blev speciallæge i almen medicin i 2009

Prabhat Kumar, Speciallæge i Reumatologi

Prabhat Kumar

Speciallæge i Reumatologi

Prabhat Kumar er uddannet i 2005 fra Indien og har arbejdet som læge i Indien og Danmark. Han har siden 2008 arbejdet i Danmark på forskellige hospitalsafdelinger indenfor intern medicin og reumatologi. Prabhat har mange års bred klinisk erfaring indenfor intern medicin og reumatologien samt med at formidle viden på forståelig vis.

Prabhat blev speciallæge i reumatologi i 2017 og siden er fastansat på Reumatologisk afdeling, Hjørring Sygehus.

Sidsel Ingholt Borum, Speciallæge i Almen Medicin

Sidsel Ingholt Borum

Speciallæge i Almen Medicin

Sidsel Ingholt Borum er uddannet i 1999 fra Københavns Universitet
Sidsel har arbejdet som praktiserende læge i Norge og Danmark og har haft egen klinik på Frederiksberg i 2013-2020. Derudover arbejder Sidsel også i 1813.

Sidsel blev speciallæge i Almen Medicin i 2010.

Sille Kristine Bernath, Speciallæge i Almen Medicin

Sille Kristine Bernath

Speciallæge i Almen Medicin

Sille er uddannet læge fra Odense Universitet i 2005 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser i Nordsjælland og på Bornholm.

Sille blev speciallæge i Almen Medicin i 2014 og har lige siden været praktiserende læge i sin egen klinik i Helsingør.

Ulla Marslew, Speciallæge i Almen Medicin

Ulla Marslew

Speciallæge i Almen Medicin

Ulla er uddannet i 1989 fra Københavns Universitet. De første 2 år forskede hun i knogleskørhed og fik i 1998 sin egen klinik i Vanløse, som hun arbejdede i i 20 år.

Siden har hun arbejdet med forskning på Københavns Universitet og som søfartslæge og som lægefaglig konsulent på Socialmedicinsk Afd. Frederiksberg Hospital.

Ulla blev speciallæge i Almen Medicin i 1997.