Mød os

Anna Svarre Jakobsen, Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet. Anna arbejder derudover som læge på Gentofte Hospital.

Anna sidder i Hejdoktor.dks advisory board.

Annemarie Bay-Andersen, Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Annette Arendsdorf Jessen, Speciallæge i Almen Medicin

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis.

Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Birgitte Lund, Speciallæge i Almen Medicin

Birgitte Lund

Speciallæge i Almen Medicin

Birgitte er uddannet læge fra Københavns universitet i 1979 og har arbejdet på forskellige københavnske hospitaler samt som vikar i Sverige.

Birgitte blev speciallæge i Almen Medicin i 1994 og har ind til 2019 været praktiserende læge i sin egen klinik i Stenløse.

Hans Meyer, Speciallæge i Almen Medicin

Hans Meyer

Speciallæge i Almen Medicin

Hans er uddannet i 1970 fra Københavns Universitet og har arbejdet i Lægehuset Lundevej i Frederikssund siden 1973 og dertil mange år som fungerende vagtlæge. Hans stoppede i Lægehuset i 2012 og har siden haft vikariater på Grønland og blandt andet været speciallægekonsulent i ankenævnet for patienterstatning.

Hans blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Jørgen Bernhard Jensen, Speciallæge i Almen Medicin og Intern Medicin

Jørgen Bernhard Jensen

Speciallæge i Almen Medicin og Intern Medicin

Jørgen er uddannet fra Københavns Universitet 1975. Han har kørt lægevagt siden 1982 og haft hospitalsansættelser frem til 1988.

Jørgen har haft egen praksis fra 1988 til 2017 og har siden været vikar i praksis samt arbejdet med kvalitet i almen praksis.

Jørgen blev speciallæge i intern medicin 1988 samt i almen medicin 1989.

Karsten Ellehauge, Speciallæge i Almen Medicin

Karsten Ellehauge

Speciallæge i Almen Medicin

Karsten Ellehauge er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1985. Frem til 1999 haft ansættelser på såvel hospitaler som i almen praksis.
Fra 1999 arbejdet i almen praksis, herunder 12 år i egen klinik i Ølstykke. Sideløbende med ovenstående haft kortere ansættelser i almen praksis i Norge og Sverige, samt udført lægevagtsarbejde i Region Hovedstaden.

Karsten blev speciallæge i Almen Medicin i 1995.

Maria Vølund Heisterberg, Speciallæge i dermato-venerologi

Maria Vølund Heisterberg

Speciallæge i dermato-venerologi

Maria er Hejdoktor.dks online hudlæge og er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2004. Maria har en PhD grad inden for dermatologien på baggrund af forskning i parfumeallergi. I 2019 blev hun speciallæge i dermato-venerologi (hud og kønssygdomme). Endvidere har Maria autorisation til kosmetiske behandlinger med botox, filler, skleroterapi og laser.

Maria har den bred klinisk erfaring indenfor dermatologien med mange års erfaring fra dermatologiske hospitalsafdelinger og arbejde i private hudklinikker.

Mette Molberg, Speciallæge i Almen Medicin

Mette Molberg

Speciallæge i Almen Medicin

Mette er uddannet i 2002 fra Odense Universitet og har arbejdet som læge på forskellige afdelinger på bl.a kræft, hud, svangre, skadestue, medicinsk og børneafdeling på Odense Universitets Hospital .

Mette blev speciallæge i almen medicin i 2014 og har været praktiserende læge i Odense frem til 2018 og er nu indehaver af Stressklinik Odense.

Sille Kristine Bernath, Speciallæge i Almen Medicin

Sille Kristine Bernath

Speciallæge i Almen Medicin

Sille er uddannet læge fra Odense Universitet i 2005 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser i Nordsjælland og på Bornholm.

Sille blev speciallæge i Almen Medicin i 2014 og har lige siden været praktiserende læge i sin egen klinik i Helsingør.

Ulla Marslew, Speciallæge i Almen Medicin

Ulla Marslew

Speciallæge i Almen Medicin

Ulla er uddannet i 1989 fra Københavns Universitet. De første 2 år forskede hun i knogleskørhed og fik i 1998 sin egen klinik i Vanløse, som hun arbejdede i i 20 år.

Siden har hun arbejdet med forskning på Københavns Universitet og som søfartslæge og som lægefaglig konsulent på Socialmedicinsk Afd. Frederiksberg Hospital.

Ulla blev speciallæge i Almen Medicin i 1997.

Winny Kalra, Speciallæge i Almen Medicin

Winny Kalra

Speciallæge i Almen Medicin

Winny er uddannet i 2010 fra Queen Mary University of London. Han har siden sin uddannelse arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger og lægepraksisser i både England og Danmark. Han er fastansat i en klinik i Brønshøj og arbejder også for 1813.

Winny blev speciallæge i Almen Medicin i 2016.