Mød os

Anna Svarre Jakobsen, Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet. Anna arbejder derudover som læge på Gentofte Hospital.

Anna sidder i Hejdoktor.dks advisory board.

Anne Mette Stougaard, Virksomhedsansvarlig tandlæge

Anne Mette Stougaard

Virksomhedsansvarlig tandlæge

Anne Mette Stougaard er uddannet tandlæge i 2012 fra Københavns Tandlægeskole og har arbejdet som tandlæge i flere forskellige typer tandklinikker i Danmark – både i skoletandplejen for børn og på private tandklinikker for voksne.

Hun har bl.a. også undervist på kirurgisk afdeling på Københavns Tandlægeskole. I 2014 tog hun til Grønland i 3 mdr. for at behandle børn og voksne, og dernæst på frivillig dentalmission Filippinerne, hvor hun i 2 uger hjalp patienter i alle aldre.

Annemarie Bay-Andersen, Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Annette Arendsdorf Jessen, Speciallæge i Almen Medicin

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis.

Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Hans Meyer, Speciallæge i Almen Medicin

Hans Meyer

Speciallæge i Almen Medicin

Hans er uddannet i 1970 fra Københavns Universitet og har arbejdet i Lægehuset Lundevej i Frederikssund siden 1973 og dertil mange år som fungerende vagtlæge. Hans stoppede i Lægehuset i 2012 og har siden haft vikariater på Grønland og blandt andet været speciallægekonsulent i ankenævnet for patienterstatning.

Hans blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Jakob Maraldo, Speciallæge i Almen Medicin

Jakob Maraldo

Speciallæge i Almen Medicin

Jakob er uddannet fra Københavns Universitet fra 2001 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser.

Udover at arbejde som læge i Danmark har han også arbejdet som læge i Bolivia, Grønland og Norge. Jakob har siden 2011 arbejdet i egen praksis.

Jakob blev speciallæge i Almen Medicin i 2011.

Jakob Mutanu Jungersted, Speciallæge i dermato-venerologi

Jakob Mutanu Jungersted

Speciallæge i dermato-venerologi

Jakob Mutanu Jungersted er Hejdoktor.dks online hudlæge og uddannet fra i 2005. Jakob opnåede PhD. graden i 2010 inden for dermatologi på baggrund af forskning i hudens barriere og fedtstoffer og blev i 2017 speciallæge i dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme).

Jakob har bred klinisk erfaring fra alle 3 hudafdelinger på Sjælland (Roskilde, Bispebjerg og Gentofte), samt fra private hudklinikker i Bagsværd og Birkerød.

Niels Katkjær, Speciallæge i Almen Medicin

Niels Katkjær

Speciallæge i Almen Medicin

Niels er uddannet i 1986 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark, hvor han blandt andet har haft praksis i København i 7 år. Siden 2004 har han arbejdet som vikarlæge i Sverige og Danmark samt arbejdet som skibslæge i Søværnet i 8 år og har haft 10 togter med Skoleskibet DANMARK.

Niels blev speciallæge i almen medicin i 1996.