Mød os

Anna Svarre Jakobsen, Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna Svarre Jakobsen er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet. Anna arbejder derudover som læge på Gentofte Hospital.

Anna sidder i Hejdoktor.dks advisory board.

Anne Mette Stougaard, Virksomhedsansvarlig tandlæge

Anne Mette Stougaard

Virksomhedsansvarlig tandlæge

Anne Mette Stougaard er uddannet tandlæge i 2012 fra Københavns Tandlægeskole og har arbejdet som tandlæge i flere forskellige typer tandklinikker i Danmark – både i skoletandplejen for børn og på private tandklinikker for voksne.

Hun har bl.a. også undervist på kirurgisk afdeling på Københavns Tandlægeskole. I 2014 tog hun til Grønland i 3 mdr. for at behandle børn og voksne, og dernæst på frivillig dentalmission Filippinerne, hvor hun i 2 uger hjalp patienter i alle aldre.

Annemarie Bay-Andersen, Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Annette Arendsdorf Jessen, Speciallæge i Almen Medicin

Annette Arendsdorf Jessen

Speciallæge i Almen Medicin

Annette er uddannet i 1979 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og på Grønland.

Udover at have været distriktslæge i to omgange i Grønland har Annette siden 1984 arbejdet i almen praksis.

Annette blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Carsten Sauer Mikkelsen, Speciallæge i dermato-venerolog

Carsten Sauer Mikkelsen

Speciallæge i dermato-venerolog

Carsten Sauer Mikkelsen er Hejdoktor.dks online hudlæge og uddannet fra Aarhus Universitet i 1999. Carsten har lavet ph.d. forskningsstudier for WHO, publiceret 90 artikler og blev i 2009 speciallæge i dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme) i Danmark og Norge.

Carsten har bred klinisk erfaring indenfor hudsygdomme, og har arbejdet flere år inden for nærliggende specialer (onkologi, pædiatri, reumatologi, infektionssygdomme og intern medicin) og Carsten har blandt andet arbejdet som overlæge i Norge og på Grønland samt som overlæge på Privathospitalet Mølholm. Carsten har sin egen praksis i Brønderslev i snart 10 år

Hans Meyer, Speciallæge i Almen Medicin

Hans Meyer

Speciallæge i Almen Medicin

Hans er uddannet i 1970 fra Københavns Universitet og har arbejdet i Lægehuset Lundevej i Frederikssund siden 1973 og dertil mange år som fungerende vagtlæge. Hans stoppede i Lægehuset i 2012 og har siden haft vikariater på Grønland og blandt andet været speciallægekonsulent i ankenævnet for patienterstatning.

Hans blev speciallæge i almen medicin i 1994.

Jakob Maraldo, Speciallæge i Almen Medicin

Jakob Maraldo

Speciallæge i Almen Medicin

Jakob er uddannet fra Københavns Universitet fra 2001 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser.

Udover at arbejde som læge i Danmark har han også arbejdet som læge i Bolivia, Grønland og Norge. Jakob har siden 2011 arbejdet i egen praksis.

Jakob blev speciallæge i Almen Medicin i 2011.

Niels Katkjær, Speciallæge i Almen Medicin

Niels Katkjær

Speciallæge i Almen Medicin

Niels er uddannet i 1986 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark, hvor han blandt andet har haft praksis i København i 7 år. Siden 2004 har han arbejdet som vikarlæge i Sverige og Danmark samt arbejdet som skibslæge i Søværnet i 8 år og har haft 10 togter med Skoleskibet DANMARK.

Niels blev speciallæge i almen medicin i 1996.