Mød os

Her kan du møde alle Hejdoktors speciallæger og specialister som alle har dansk autorisation.

Læger

Vores erfarne læger er alle speciallæger i almen medicin og har dansk autorisation.

Læs mere
Anders Bohn-Hjorth

Anders Bohn-Hjorth

Speciallæge i Almen Medicin

Anders Bohn-Hjorth er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2011. Anders har bred erfaring fra almen praksis, og har desuden arbejdet på hospitalsafdelinger indenfor bl.a anæstesi, akutmedicin, intern medicin og psykiatri samt børneafdeling og afdeling for fødsler og kvindesygdomme.

Siden 2014 har han fungeret som læge på forsvarets redningshelikopter.

Anders blev speciallæge i almen medicin i 2022.

Anders P. Winther

Anders P. Winther

Speciallæge i Almen Medicin

Anders blev uddannet som læge i 1982 fra Københavns Universitet, herefter bredt uddannet på flere københavnske hospitaler.

Siden 1993 speciallæge i almen medicin – med egen praksis, først 10 år i kompagniskab i Gundsømagle ved Roskilde, siden partner i samarbejdspraksis i Birkerød i 20 år.

Fra 2021 fastansat vikar i en lægeklinik i Ordrup.

Anders har lægevagtserfaring med konsultationer og visitation igennem 30 år.

Endvidere er Anders diplomuddannet i akupunktur og i idrætsmedicin.

Anita Guldbæk

Anita Guldbæk

Speciallæge i Almen Medicin

Anita Guldbæk er uddannet i 2005 fra Odense Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Derudover har Anita arbejdet i flere lægepraksisser på Ærø og Fyn.

Anita blev speciallæge i almen medicin i 2013 og har siden da været klinikejer i et lægehus i Grindsted.

Anna Maria Olsen

Anna Maria Olsen

Speciallæge i Almen Medicin

Anna Maria blev læge i 2003 og har arbejdet på tværs af hospitaler og almen praksis i Danmark.

Derudover har Anna Maria arbejdet som solopraktiserende læge i Odense 2010-2016 og har stor erfaring med stress, angst og autisme hos voksne.

Anna Maria er uddannet speciallæge i almen medicin i 2009. Hun har en særlig interesse lindring af stress og angst på en naturlig måde og har skrevet bøger om hvordan vi mennesker kan bruge natur og dyr til at berolige vores nervesystem.

Annemarie Bay-Andersen

Annemarie Bay-Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Annemarie er uddannet i 1992 fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge i Danmark og Tyrkiet. Fra 1998 – 2006 har Annemarie været fungerende vagtlæge i Roskilde Amt og fra 2014 som ledsagelæge i SOS International.

Annemarie blev speciallæge i almen medicin i 1999, har været praktiserende læge i Roskilde fra 2000 til 2014 og er nu regelmæssig lægevikar i almen praksis.

Anne Svarre Jakobsen

Anne Svarre Jakobsen

Virksomhedsansvarlig læge

Anna er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet, og har forfattet en Ph.d. afhandling med fokus på KOL og Telemedicin. Afhandlingen afdækkede potentialet for behandling i hjemmet uden fysisk tilstedeværelse af sundhedspersonale – med dertil hørende højere patienttilfredshed og økonomiske besparelser for samfundet.

Anna er speciallæge i reumatologi fra 2021.

Caroline Djurhuus

Caroline Djurhuus

Speciallæge i Almen Medicin

Caroline er læge fra Syddansk universitet 2008 og har erfaring fra medicinsk, kirurgisk, psykiatrisk, neurologisk, gynækologisk og børneafdeling. Caroline arbejder som vikar i almen praksis i Danmark og på Færøerne.

Caroline blev speciallæge i almen medicin i 2018.

Cecilie Geiker

Cecilie Geiker

Speciallæge i Almen Medicin

Cecilie er uddannet speciallæge i almen medicin 2014 fra Københavns Universitet og har frem til juli 2021 haft egen praksis i Slagelse. Hun har sideløbende været aktiv vagtlæge i regionen. Cecilie har været ansat som praksiskonsulent for ortopædkirurgisk afd. i Slagelse/Næstved og har i flere år været tillidsvalgt til de praktiserende Lægers organisations bestyrelse i Region Sjælland. Derudover har Cecilie i flere år været tutor for uddannelselæger og ekstern lektor på Københavns Universitet, hvor hun har undervist medicinstuderende i faget Almen Medicin.

Charlotte Bang Plum

Charlotte Bang Plum

Speciallæge i Almen Medicin

Charlotte er uddannet læge fra Københavns universitet i 1999.

Hun har arbejdet som læge på flere forskellige hospitaler i region hovedstaden indenfor blandt andet intern medicin, kardiologi, lungemedicin, gynækologi, psykiatri og pædiatri.

Hun er uddannet speciallæge i almen medicin i 2016 og har haft egen klinik i Nordsjælland.

Hun har mange års erfaring fra lægevagten og det daglige kliniske arbejde i almen praksis.

Aktuelt arbejder hun som lægevikar i 2 forskellige klinikker for almen praksis.

Christian Hedeager Clausen

Christian Hedeager Clausen

Speciallæge i Almen Medicin

Christian er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2013. Han har arbejdet som læge på mange forskellige hospitalsafdelinger i forskellige specialer og han har stor erfaring med lægearbejde i almen praksis og i lægevagten. Siden 2016 har han arbejdet for Røde Kors som asylansøgernes læge.

Christian blev speciallæge i Almen Medicin i 2021

Conni Skovhus

Conni Skovhus

Speciallæge i Almen Medicin

Conni Skovhus er uddannet læge fra Århus Universitet i 1988.

Hun har arbejdet som læge på mange forskellige hospitalsafdelinger. Conni blev speciallæge i almen medicin i 1996, og arbejdede derefter som praktiserende læge i egen klinik.

Fra 2020-2023 har Conni arbejdet i Spanien som overlæge på Montebello - afdeling for specialiseret genoptræning i Malaga.

Dorthe Kræmer

Dorthe Kræmer

Speciallæge i Almen Medicin

Dorthe har i flere år været tutor for uddannelseslæger og har arbejdet på tværs af hospitaler og almen praksis i Danmark.

Derudover har Dorthe arbejdet som vagtlæge og har ligeledes arbejdet en del indenfor psykiatrien.

Dorthe er uddannet speciallæge i almen medicin i 2014 og er indehaver af en lægepraksis på Frederiksberg. Hun en særlig interesse i søvn og skriver om optimering af søvn til alle med søvnproblemer på siestio.com.

Elisa Svenningsen

Elisa Svenningsen

Speciallæge i Almen Medicin

Elisa er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2003. Hun har erfaring fra flere forskellige hospitalsafdelinger: hjertemedicinsk, endokrinologisk, ortopædkirurgisk, organkirurgisk, psykiatrisk, gynækologisk og børneafdeling.

Elisa har arbejdet som vikar i Danmark og Norge samt arbejdet i lægevagten.

Elisa har desuden interesse i holistisk stress behandling og arbejder aktuelt på at åbne eget tilbud til stressramte i Italien.

Elisa blev speciallæge i almen medicin i 2013.

Farheen Saleem

Farheen Saleem

Speciallæge i Almen Medicin

Farheen er uddannet i 2008 fra Københavns Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Derudover har Farheen arbejdet i flere lægepraksisser i Region Sjælland.

Farheen blev speciallæge i almen medicin i 2018.

Farheen er fastansat som speciallæge i en klinik i København.

Günther Eckhard

Günther Eckhard

Speciallæge i Almen Medicin

Günther Eckhard er uddannet læge fra Karl-Franzens-Universität Graz.

Efter uddannelsen til speciallæge i  almen medicin arbejdede han først på børneafdeling i Steyr og efterfølgende som embedslæge og udstationeret militærlæge i Kosovo.

Dertil samlede han erfaring som vikarlæge i almen praksis og som underviser i anatomi.

Siden 2010 i Danmark arbejder han som læge i egen praksis og vikarlæge.

Heidi Byskov Nielsen

Heidi Byskov Nielsen

Speciallæge i Almen Medicin

Heidi er uddannet på Odense universitet 2009 og speciallæge i almen medicin fra 2020. 


Heidi har en bred almen medicinsk erfaring og derudover har hun erfaring fra gynækologi, pædiatri, idrætsmedicin, akutmedicin, infektion, øjne og psykiatri. Heidi læser også til psykoterapeut i meta kognitiv terapi.

 
Heidi er praktiserende læge i Vejle og har desuden arbejdet på Røde kors asylcenter og på Færøerne.

Helene Meister

Helene Meister

Speciallæge i Almen Medicin

Helene er kandidat i medicin fra SDU i 2010, uddannet speciallæge i almen medicin i Norge i 2018. Hun har 6 måneders erfaring fra reumatologisk afdeling og 4 års erfaring fra psykiatrisk afdeling, både ambulant og døgnpsykiatri.

Aktuelt er hun ansat i en almen praksis i Vejle.

Jacob Houmann-Hammer

Jacob Houmann-Hammer

Speciallæge i Almen Medicin

Jacob er  uddannet Københavns Universitet 2003, han blev speciallæge i almen medicin i 2010 og i de sidste 12 år har Jacob været praktiserende læger.

Jacob har i de seneste 7 år dyrket særlige interesser indenfor luftvejslidelser især allergi og har afholdt en række foredrag og undervisningsseancer om emnet for andre læger. Fra 2022 har Jacob været kursusleder på ugekursus om astma og allergi for praktiserende læger.

Jens Ove Reichardt

Jens Ove Reichardt

Speciallæge i Almen Medicin

Jens er uddannet fra Københavns Universitet 1975. Han  har haft hospitalsansættelser i mange specialer frem til 1983 og kørt lægevagt fra 1979 til 2012.

Jens har været en del af en kompagniskabspraksis fra 1983 til 2020, i starten en 2 læge praksis, men fra 2000 en 3 lægepraksis, som i mere end 10 år konstant havde 2-3 uddannelseslæger ansat.

Jens blev speciallæge i Almen Medicin i 1994.

Jesper Holmelund

Jesper Holmelund

Speciallæge i Almen Medicin

Jesper har arbejdet det meste af sit lægeliv i Nordjylland, hvor han ud over at have sin egen praksis har været ansat som lægekonsulent i både Region Nordjylland og i Brønderslev Kommune.

Han har haft egen praksis fra 1995 til 2015 og har siden været ansat i lægepraksis i Hirtshals.

Jesper har bred klinisk baggrund suppleret med lægelig erfaring indenfor for både langdistance- og ekstremcykling.

Jesper er uddannet fra Københavns Universitet 1988. Han blev speciallæge i almen medicin i 1995.

Jørgen Bernhard Jensen

Jørgen Bernhard Jensen

Speciallæge i Almen Medicin og Intern Medicin

Jørgen er uddannet fra Københavns Universitet 1975. Han har kørt lægevagt siden 1982 og haft hospitalsansættelser frem til 1988.

Jørgen har haft egen praksis fra 1988 til 2017 og har siden været vikar i praksis samt arbejdet med kvalitet i almen praksis.

Jørgen blev speciallæge i intern medicin 1988 samt i almen medicin 1989.

Karsten Ellehauge

Karsten Ellehauge

Speciallæge i Almen Medicin

Karsten Ellehauge er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1985. Frem til 1999 haft ansættelser på såvel hospitaler som i almen praksis.

Fra 1999 arbejdet i almen praksis, herunder 12 år i egen klinik i Ølstykke. Sideløbende med ovenstående haft kortere ansættelser i almen praksis i Norge og Sverige, samt udført lægevagtsarbejde i Region Hovedstaden.

Karsten blev speciallæge i Almen Medicin i 1995.

Katrin Rubek Nielsen

Katrin Rubek Nielsen

Speciallæge i Almen Medicin

Katrin er uddannet som læge på Københavns Universitet i 2004.

Katrin blev speciallæge i almen medicin i 2012 og har haft sin egen praksis fra 2012 til 2022.

Derudover har hun arbejdet som vikar i almen praksis på Færøerne og Danmark.

Katrin har en særlig interesse for i sport- og muskelskader og er uddannet fysioterapeut fra 1995 og diplomlæge i idrætsmedicin fra 2022.

Kim David Villadsen

Kim David Villadsen

Speciallæge i Almen Medicin

Kim er speciallæge i Almen medicin og uddannet læge fra Aarhus universitet i 2009.

Kim har været praktiserende læge i Aalborg centrum og han har udover sit speciale i Almen Medicin også kompetencer og erfaringer fra en bred vifte af mange andre specialer.

Han har arbejdet på forskellige hospitaler indenfor specialerne:  akutmedicin, neurologi, børnesygdomme, mavetarmkirurgi, intern medicinske, psykiatri, ortopædkirurgi, nyremedicin, skadestuer, gynækologi, obstetrik.

Kim har derudover arbejdet på asylcentre, regionsklinikker og som lægevagt samt i Grønland.

Kirsten Damkjær

Kirsten Damkjær

Speciallæge i Almen Medicin

Kirsten Damkjær er uddannet læge fra Odense Universitet i 2009. Hun har arbejdet som læge på mange forskellige hospitalsafdelinger i forskellige specialer i Danmark og på Grønland.  Kirsten har erfaring med lægearbejde i almen praksis og lægevagten. Hun har været praktiserende læge i egen klinik siden 2018.

Kirsten blev speciallæge i Almen Medicin i 2017.

Laila M.N. Madsen

Laila M.N. Madsen

Speciallæge i Almen Medicin

Laila Madsen er uddannet læge fra Odense Universitet i 1990.

Laila har arbejdet som praktiserende læge i Grønland og i Danmark og har haft egen lægepraksis på Sjælland og Nordjylland.

Derudover har Laila været lægefaglig ansvarlig for regionsklinikkerne i Nordjylland samt arbejdet som vikar i lægepraksis.

Laila blev speciallæge i Almen medicin i 2000.

Louise Schou

Louise Schou

Speciallæge i Almen Medicin

Louise Schou er uddannet i 2009 fra Odense Universitet og har siden arbejdet på flere medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, samt gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling. Louise har en del ortopædkirurgisk erfaring og skal i gang med en overbygning i akutmedicin. Louise har arbejdet i flere lægepraksisser på Sydsjælland og i København samt i lægepraksis og lægevagt i Molde og Haugesund i Norge.

Louise blev speciallæge i almen medicin i 2022.

Maria Korshøj Andersen

Maria Korshøj Andersen

Speciallæge i Almen Medicin

Maria er uddannet læge fra Aarhus universitet 2013.

Hun har arbejdet som læge siden 2013 med stor erfaring fra sygehuset indenfor blandt andet intern medicin, kardiologi, lungemedicin, gynækologi, psykiatri og pædiatri.

Hun har mange års erfaring fra lægevagten og det daglige kliniske arbejde i almen praksis.

Aktuelt arbejde hun også som vikar i praksis i Silkeborg.

Mette Gregersen

Mette Gregersen

Speciallæge i Almen Medicin

Mette Gregersen er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1998. Hun har arbejdet som læge på mange forskellige hospitalsafdelinger i forskellige specialer og hun har stor erfaring med lægearbejde i almen praksis og lægevagten. Hun har været praktiserende læge i egen klinik siden 2007.

Mette blev speciallæge i Almen Medicin i 2005.

Mette Kathrine Riemann

Mette Kathrine Riemann

Speciallæge i Almen Medicin

Mette blev uddannet som læge i 1996 fra Københavns Universitet, og er herefter bredt uddannet på flere hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden og Nordsjælland.

Siden 2005 speciallæge i almen medicin, først med egen praksis i kompagniskab, siden som ansat speciallæge i almen medicin i praksis.

Mette har også erfaring fra arbejde på en Geriatrisk afdeling, samt erfaring fra ansættelse i Københavns Kommunes Rusmiddelcenter, hvor der i samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri, er fokus på behandling af rusmiddel problematikker i relation til psykiske udfordringer og sygdom.

Mette arbejder også som vikar i almen praksis klinik.

Morten Rossen-Jørgensen

Morten Rossen-Jørgensen

Speciallæge i Almen Medicin

Morten Rossen-Jørgensen er uddannet i 2007 fra Københavns Universitet, og har siden arbejdet i lægepraksisser i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne. Desuden arbejder han som lægevagt i region Sjælland, på skadestuen i Glostrup, som lægekonsulent i Falck og underviser på hoveduddannelsen i almen medicin i muskuloskeletal medicin.

Morten blev i 2015 speciallæge i Almen Medicin og arbejder for tiden i en praksis i Ringsted.

Mya Kiersgaard Olesen

Mya Kiersgaard Olesen

Speciallæge i Almen Medicin

Mya Kiersgaard Olesen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2000 og har arbejdet som læge på en række forskellige hospitalsafdelinger i Nordsjælland og har siden arbejdet i Almen Praksis, heraf 3 år i egen klinik. Herudover har Mya gennem nogle år arbejdet som kommunallæge i Gladsaxe Kommune, samt lægekonsulent for Røde Kors. Mya har endvidere en uddannelse i akupunktur.

Mya blev speciallæge i almen medicin i 2009

Sidsel Ingholt Borum

Sidsel Ingholt Borum

Speciallæge i Almen Medicin

Sidsel Ingholt Borum er uddannet i 1999 fra Københavns Universitet.

Sidsel har arbejdet som praktiserende læge i Norge og Danmark og har haft egen klinik på Frederiksberg i 2013-2020. Derudover arbejder Sidsel også i 1813.

Sidsel blev speciallæge i Almen Medicin i 2010.

Sille Kristine Bernath

Sille Kristine Bernath

Speciallæge i Almen Medicin

Sille er uddannet læge fra Odense Universitet i 2005 og har arbejdet som læge på en lang række forskellige hospitalsafdelinger og flere lægepraksisser i Nordsjælland og på Bornholm.

Sille blev speciallæge i Almen Medicin i 2014 og har lige siden været praktiserende læge i sin egen klinik i Helsingør.

Sofie Willy Petersen

Sofie Willy Petersen

Speciallæge i Almen Medicin

Sofie Willy Petersen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2016.

Sofie har arbejdet på en række forskellige hospitalsafdelinger i Region Sjælland og har siden arbejdet i almen praksis. Derudover har Sofie arbejdet som læge i Norge.

Sofie blev speciallæge i almen medicin i 2022.

Susanne Sækmose

Susanne Sækmose

Speciallæge i Almen Medicin

Susanne er uddannet læge fra Odense Universitet i 1989.

Hun har været praktiserende læge i egen klinik fra 2000 til 2021 og har i samme periode været aktiv vagtlæge.

Susanne har derudover været tutor for uddannelseslæger og medicinstuderende og arbejdet som konsulent på neurorehabiliteringscenter og plejehjem.

Susanne har desuden en uddannelse i akupunktur.

Susanne blev speciallæge i Almen Medicin i 2000.

Tine Aunskjær Bech

Tine Aunskjær Bech

Speciallæge i Almen Medicin

Tine er uddannet læge fra Århus Universitet i 1991. Hun er uddannet speciallæge i almen medicin i 1998 og fagområde specialist i palliativ medicin i 2017.

Tine har arbejdet på mange forskellige afdelinger på hhv. Aalborg og Viborg sygehus. Hun har i mange år også haft sin egen lægeklinik og deltaget i vagtlægeordningen. 

Tine har i 8 år har været overlæge ved Team for Lindrende Behandling i Aalborg og arbejder pt.  på Vestdansk Center for Rygmarvsskade.

Trine Wagner

Trine Wagner

Speciallæge i Almen Medicin

Trine er uddannet som læge fra Københavns universitet i 2015 og hun er speciallæge i almen medicin siden 2022.

Trine har været ansat på en række hospitaler i Region Hovedstaden og har blandt andet erfaring med psykiatri, sygdomme hos børn og unge, gynækologi og mave-tarm kirurgi.

Trine er også uddannet fysioterapeut og har erfaring med diagnostisering og behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Derudover har hun arbejdet som læge i Grønland og som vagtlæge og hun arbejder til daglig i en lægepraksis på Østerbro.

Ulla Marslew

Ulla Marslew

Speciallæge i Almen Medicin

Ulla er uddannet i 1989 fra Københavns Universitet. De første 2 år forskede hun i knogleskørhed og fik i 1998 sin egen klinik i Vanløse, som hun arbejdede i i 20 år.

Siden har hun arbejdet med forskning på Københavns Universitet og som søfartslæge og som lægefaglig konsulent på Socialmedicinsk Afd. Frederiksberg Hospital.

Ulla blev speciallæge i Almen Medicin i 1997.

Vibeke Ottung

Vibeke Ottung

Speciallæge i Almen Medicin

Vibeke Ottung er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1985. Hun har været praktiserende læge i  egen lægeklinik fra 2000-2022.  Før dette har hun arbejdet som læge på flere forskellige hospitalsafdelinger og som vikar i lægepraksis.

Vibeke blev speciallæge i Almen Medicin i 1998.

Psykologer

Vores psykologer er alle erfarne og specialiseret i online psykologhjælp samt har erfaring med både børn, familier, unge og voksne.

Læs mere
 Anita Sundstrup Brinkmann

Anita Sundstrup Brinkmann

Cand.mag. i Psykologi

Anita er uddannet Cand.mag. i Psykologi fra Roskilde Universitet i 2009. Anita har sidenhen efteruddannet sig som familie- og parterapeut MPF fra Blackbird Institute, samt en parterapeutisk efteruddannelse ved Jytte Vikkelsøe.

Anita har især arbejdet med stress og forebyggelse af stress. En særlig interesse er familie- og parforholdsdynamikker. Det relationelle og alt det der sker imellem os. Forældreskab. Skilsmisse. Sammenbragte familier. Livskriser i bred forstand. Følelsesmæssige tilstande som vrede, sorg mm.

Anna Therese Overvad Sørensen

Anna Therese Overvad Sørensen

Psykolog

Anna blev færdiguddannet som psykolog i 2018. Hun har både under uddannelsen og sidenhen forsket i oplevelsen af sorg, hvor hun har fået en bred forståelse for tab, sorg, traumer og særligt hvordan livet leves efter et stort tab. Derudover har Anna de sidste fire år arbejdet som klinisk psykolog i privat regi, hvor hun har fået stor erfaring indenfor særligt kognitiv adfærdsterapi og dets anvendelse i behandlingen af stress, angst, depression, sorg, skilsmisse, selvværdsudfordringer, parterapi, familieterapi, rådgivning, krisehåndtering og ledelsessparring/coaching m.m.  

Anna bærer præg af sine arbejdserfaringer fra både forskning og klinisk praksis og ønsker at sætte klientens personligt oplevede verden først og forrest. Det vigtigste for Anna er at skabe et rum, hvor klienten føler sig set, mødt, forstået og rummet for den, han/hun/de er. Terapi er et samarbejde, der kræver tillid – og først når tilliden er skabt, kan vi sammen arbejde med de udfordringer og mål, som vedkommende har og sammen finde frem til de redskaber, der vil kunne gøre en forskel for klienten.  

Daniel Brodersen

Daniel Brodersen

Psykolog

Daniel er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2020. Han har bred erfaring med behandling af problemstillinger som blandt andet angst, stress, depression, sorg og vrede. Han har både arbejdet med børn og familier, unge samt voksne.

Daniel har igennem psykiatrien desuden behandlet patienter med blandt andet skizofreni, borderline og socialfobi. Han arbejder gerne med kognitiv adfærdsterapi, narrativ terapi, metakognitiv terapi samt systemisk terapi.

Daniel vægter det terapeutiske arbejde højt og er meget motiveret for samtaleterapi og behandling.

Lotte Nichols

Psykolog

Lotte er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2008 (BSc Hons. Fra UCN, Northampton,

England). Hun har bred erfaring med behandling af eksempelvis angst, stress, depression, sorg og

vrede. Lotte har i en del år arbejdet med børn og familier, herunder med skilsmisse udfordringer.

Tidligere har Lotte arbejdet i psykiatrien, med personlighedsforstyrrelser, psykoser, selvskade og

seksuelle udfordringer. Lottes tilgang til behandling, vejledning og rådgivning er, at tilpasse

behandlingen efter klientens behov og ønsker, med fokus rettet på hvordan klienten kan skabe

bæredygtig forandring i eget liv.

Lotte arbejder eklektisk, dvs. at hun anvender en bred vifte af psykologiske indgangsvikler, og

metoder, og i samarbejde med klientens ønsker og behov. Lottes tilgang til terapien er, at terapien

lykkes bedst gennem samarbejdet, hvor terapien giver mening for klienten.

Maja Lindemann Sørensen

Maja Lindemann Sørensen

Psykolog

Maja er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 2012. Maja har 15 års erfaring med samtaleterapi, men har også sideløbende undervist på Københavns Universitet og fungeret som VISO-specialist på området børn med omsorgssvigt og traumer.

Maja har en bred erfaring: Hun har arbejdet med stress, angst og depression hos børn, unge og voksne, parforholdsproblematikker, incest, omsorgssvigt, livskriser m.m. Dog har Maja har en særlig interesse og viden i forhold til pårørende til psykisk sårbare samt forældreskab.

Fysioterapeuter

Vores erfarne fysioterapeuter har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i klinikker i den private eller offentlige sektor.

Læs mere
Anne Friis Rasmussen

Anne Friis Rasmussen

Fysioterapeut og certificeret Mulligan terapeut

Anne er certificeret Mulligan terapeut fra 2012, og hun har bred erfaring fra 10 år på privat fysioterapi klinik.

Anne arbejder nu i kommunalt regi med genoptræning efter ryg- og nakkeoperation og varetager desuden også opgaver indenfor det ortopædiske speciale.

Anne har særlig interesse for ryg - og nakkeproblematikker, herunder hovedpine og følger efter hjernerystelse.

Christian Fredborg

Christian Fredborg

Certificeret Sportsfysioterapeut

Christian er uddannet fysioterapeut i København i 2019, med efteruddannelse indenfor smertehåndtering og sportsfysioterapi.

Han har tidligere arbejdet med undervisning i blandt andet førstehjælp, træning og håndtering af pressede situationer.

Til daglig arbejder han på en privatklinik i Aalborg, med primært sports- og ortopædkirurgiske skader samt skadeshåndtering af Aalborgs eliteungdom.

Christina Krogshede

Christina Krogshede

Certificeret Sportsfysioterapeut

Christina er certificeret Sportsfysioterapeut fra 2018 og arbejder til daglig på en fysioterapi klinik i København.

Christina har forfattet videnskabelige artikler om håndboldspillere og ACL skader samt forebyggelse af disse. Christina er også tidligere landsholdsspiller i håndbold og har derfor særlig interesse indenfor idrætsskader og genoptræning af disse.

Christina Vinther Torres

Christina Vinther Torres

Fysioterapeut og Osteopat MSc

Christina er uddannet fysioterapeut i 2007 og osteopat i 2021.

Til dagligt arbejder hun med patienter i alle aldre inkl. babyer og børn på en osteopat klinik på Frederiksberg.

Christina har en holistisk tilgang til patienten og en bred erfaring med behandling. Dog med særlig interesse for knæ, skulder, nakke og hovedpine samt behandling af børn og kvindeproblematikker.

Niels Lejre

Niels Lejre

Fysioterapeut

Niels er uddannet fysioterapeut i 2007 fra København. Siden har han arbejdet på Rigshospitalet, samt klinik i både København og på Falster.

Har en bred erfaring inden for bevægeapparatslidelser, samt forskellige efteruddannelser inden for samme område.

Er tidligere elite badmintonspiller, står på ski og løber nu på motions niveau. 

Tine Kjær

Tine Kjær

Aut. fysioterapeut og kostvejleder

Tine er uddannet fysioterapeut i 2012 og har efterfølgende videreuddannet mig til sportsfysioterapeut, løbecoach og kostvejleder.

Tine er til dagligt ejer af en privatklinik i Ordrup, hvor hun arbejder med genoptræning af diverse problemstillinger, samt varetagelse af holdtræning indenfor funktionel træning, balance og fodtræning.

Hudlæger

Vores erfarne hudlæger har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i lægepraksisser.

Læs mere
Jakob Nielsen

Jakob Nielsen

Speciallæge i dermato-venerologi

Jakob blev uddannet som læge og opnåede sin Ph.d. ved Aarhus Universitet i henholdsvis 2005 og 2007. Han opnåede speciallægecertifikatet i dermatologi og venerologi i 2014.

Jakob har 8 års klinisk erfaring og har arbejdet med hudsygdomme både på universitetsafdelinger og i speciallægepraksis. Derudover har Jakob også arbejdet med udvikling af nye lægemidler til hudsygdomme hos Leo Pharma og har været ansat som medicinsk ekspert hos Pfizer Medical Affairs i Danmark.

I dag driver Jakob sin egen konsulentvirksomhed, hvor han arbejder med hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Shailajah Kamaleswaran

Shailajah Kamaleswaran

Speciallæge i dermato-venerologi

Shailajah blev speciallæge i dermatologi i 2018 og har siden da arbejdet som afdelingslæge på Hudafdelingen på Odense Universitets hospital.

Led- og gigtlæger

Vores erfarne reumatologer har dansk autorisation og udover at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning hos Hejdoktor, arbejder de for eksempel i egen klinik eller i det offentlige.

Læs mere
Prabhat Kumar

Prabhat Kumar

Speciallæge i Reumatologi

Prabhat Kumar er uddannet i 2005 fra Indien og har arbejdet som læge i Indien og Danmark. Han har siden 2008 arbejdet i Danmark på forskellige hospitalsafdelinger indenfor intern medicin og reumatologi. Prabhat har mange års bred klinisk erfaring indenfor intern medicin og reumatologien samt med at formidle viden på forståelig vis.

Prabhat blev speciallæge i reumatologi i 2017 og siden er fastansat på Reumatologisk afdeling, Hjørring Sygehus.

SundVægt

Vores erfarne behandlingsteam af speciallæger i endokrinologi, kliniske diætister og sygeplejersker har alle dansk autorisation og er klar til at hjælpe dig med et sundt og varigt vægttab gennem en kombination af vægttabsmedicin, coaching og rådgivning.

Læs mere
Achena Jespersgaard

Achena Jespersgaard

SundVægt Sygeplejerske

Achena er uddannet sygeplejerske i januar 2012.

Achena har erfaring fra primærsektoren som hjemmesygeplejerske, samt hun har opnået en bred psykiatrisk erfaring via ansættelser på både sengeafsnit og i distrikspsykiatri.

Achena har også tilegnet sig viden indenfor endokrinologi, da hun de seneste år har arbejdet med patienter der lider af svær psykisk sygdom og diabetes.

Hos Hejdoktor tager hun sig af kontroller og opfølgningskomsultationer hos patienterne der følger  Hejdoktors online vægttabsforløb.

Djordje Marina

Djordje Marina

Speciallæge i Intern Medicin og Endokrinologi

Djordje er speciallæge i Endokrinologi, oprindelig lægeuddannet i Beograd, Serbien i 2004.

Han flyttede til Danmark efter 5-års lægeerfaring indenfor bred Intern Medicin og Endokrinologi. Allerede som ung læge har Djordje vist interesse i forskning, hvilket har resulteret i flere publikationer indenfor både diabetes, hypofyse og stofskifte område.

Djordje har en bred medicinsk erfaring på flere Universitetshospitaler i Reg H og Reg Sj og arbejder på endokrinologisk afdeling på Hvidovre Hospital samtidig med at han også er Ph.d. studerende på Rigshospitalet.

Katrine Kühl

Katrine Kühl

SundVægt sygeplejerske

Katrine Kühl er uddannet sygeplejerske i 2005 og har siden arbejdet på forskellige hospitaler i Danmark.

Katrine blev i 2014 uddannet til sundhedsplejerske.

Katrine tager sig af kontroller og opfølgningskonsultationer i Hejdoktors online vægttabsforløb og hjælper patienterne med alt fra eventuelle bivirkninger til at sikre at vores patienter opnår de vedvarende vægttab de ønsker.

Lea Nielsen

Lea Nielsen

SundVægt sygeplejerske

Lea er uddannet sygeplejerske i 2010.

Efterfølgende har hun oparbejdet en bred medicinsk erfaring igennem Intensiv, medicinsk  og akutafdelinger i Danmark og Norge.

Lea har taget den kardiologisk efteruddannelse for sygeplejersker

Lea har samtidig stor erfaring i at rådgive og vejlede patienter.

Line Bak

Line Bak

Diætist og kandidat i klinisk ernæring

Line er uddannet diætist og har derudover en kandidatgrad i klinisk ernæring. Hun har mere end 25 års erfaring med kostvejledning som en del af behandlingen af forskellige helbredsmæssige problemstillinger såsom diabetes, hjertekarsygdomme, overvægt, inflammatoriske sygdomme, mave-tarm lidelser samt vægttab ved kritisk sygdom.

Som diætist arbejder hun ud fra en forståelse for, at alle menneskers liv er forskellige og med respekt for hvordan sygdom og helbredsmæssige udfordringer kan påvirke både psyke, krop og hverdagsliv på forskellige vis. Derfor tager vejledningen altid udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Peter Gæde

Peter Gæde

Professor og overlæge

Peter er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1990. Han er speciallæge i intern medicin samt endokrinologi.

Han arbejder til daglig som overlæge ved Medicinsk endokrinologisk og kardiologisk afdeling ved Slagelse Sygehus. Han er desuden Professor ved Institut for Folkesundhed ved Syddansk Universitet.

Peter har en lang forskerkarriere bag sig og erhvervede i 2006 den medicinske doktorgrad med sit banebrydende arbejde med at vise at intensiv behandling af blodsukker, blodtryk og forhøjet kolesterol ved type 2 diabetes kan halvere risikoen for komplikationer ved diabetes og forlænge livet med op til 8 år.

Peter har gennem de seneste 15 år brugt GLP-1 analoger i sit daglige arbejde med diabetespatienter og brænder for at kunne bruge denne erfaring i behandlingen af overvægt.

 

Diætister

Vores erfarne diætister har dansk autorisation og er klar til at hjælpe dig med et sundt og varigt vægttab gennem viden og rådgivning om kost med afsæt den nyeste forskning.

Læs mere
Line Bak

Line Bak

Diætist og kandidat i klinisk ernæring

Line er uddannet diætist og har derudover en kandidatgrad i klinisk ernæring. Hun har mere end 25 års erfaring med kostvejledning som en del af behandlingen af forskellige helbredsmæssige problemstillinger såsom diabetes, hjertekarsygdomme, overvægt, inflammatoriske sygdomme, mave-tarm lidelser samt vægttab ved kritisk sygdom.

Som diætist arbejder hun ud fra en forståelse for, at alle menneskers liv er forskellige og med respekt for hvordan sygdom og helbredsmæssige udfordringer kan påvirke både psyke, krop og hverdagsliv på forskellige vis. Derfor tager vejledningen altid udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.