SundVægt

Hvad er en sund vægt?

Vores SundVægt-program handler om at skabe grobund for en sund vægt der passer til din krop. SundVægt er baseret på tidssvarende forskning, medicinsk forståelse og en moderne tilgang til vægttab. Det skal ikke være diæter, tricks eller tryl. Det skal ikke være at smide mange kilo om ugen. De skal være en accept af og en arbejden hen i mod at finde din optimale og sunde vægt. 

Sund vægt

Ønsker du at gå ned i vægt?
Vi kan gøre det sammen.
Læs mere

Men hvad er en sund vægt?

Det kan betyde mange ting, men det vigtigste er at forstå at en sund vægt og en sund krop ikke er en skabelon, men er baseret på hvem du er og hvad dine behov er. Mennesker er forskellige, i forhold til størrelse, gørelse eller kropstype, og det er essentielt at forstå, for at ramme en sund vægt for dig. Du skal ikke passe i en størrelse small. Du skal passe ind i din egen krop og være glad og sund i din hverdag. 

Selvom der er mange tips og tricks til vægttab der er generelle, så vil vi gerne fokusere på din personlige sundhed:

Måske er sundhed at tage trappen lidt hurtigere, at føle sig let lettere til fods eller bare at føle sig bedre tilpas i sin sin egen krop. Måske er målet en maraton eller bare mere energi til vennerne eller børnene. Det er dine mål og dine behov der er det vigtige – ikke magiske diæter eller lynhurtige løsninger. 

Vejen til en sund vægt kan være svær, hård og udfordrende, og det kan være demotiverende at føle at man skal smide et bestemt antal kilo i et bestemt tidsrum. Det vigtigste er at fokusere på de alle de små succeser. At man får mere energi, at man føler sig bedre tilpas. At de små ting i hverdagen bliver nemmere. 

Det kan virkelig være en udfordring at gøre alene, og det kan være virkelig svært at finde det rigtige sted at starte. Det er derfor vigtigt at have den rigtige støtte og opbakning på rejsen mod en sund vægt.

Hos Hejdoktor vil vi gerne hjælpe dig med at opnå et varigt og sundt vægttab, for det kan være en vigtig brik i din overordnede sundhed, men målet er ikke at blive tynd. Målet er at blive sund. Vi har derfor skabt SundVægt med et formål om at komme tættere på en sundere, stærkere og livligere dig. 

Vi har derfor tilrettelagt et forløb der tager dig i hånden og guider dig til et varigt vægttab, og vi ved at det ikke er en nem proces. Det skal foregå uden skam, og uden at sulte sig med uholdbare diæter. Det skal fokusere på at du får det bedre, og at du får følelsen af succes. Du kan læse mere om vægttab og forløbet med Sundvægt her

Har du lyst til at prøve SundVægt? Vi har lavet et spørgeskema du skal udfylde, så vi kan tage stilling til om du kan få glæde af SundVægt. 

Vores mål med SundVægt er at hjælpe dig til en sund vægt. Ingen magi, ingen destruktive diæter, ingen udskamning. Der er kun fokus på at du når dine mål og at du får et sundere, gladere liv.