Psykolog

Tegn på stress

Begynder du at vise tegn på stress? Du er måske i tvivl, er det bare træthed, for lidt søvn eller er det egentlig reelt stress? Nogle gange kan man blive i tvivl. Man ved måske godt at der har været rigtig meget at se til på hjemmefronten eller ude på hendes arbejde og nogle af de klassiske stresssymptomer såsom hjertebanken, åndedrætsbesvær og mavepine er langsomt begyndt at komme snigende.

Har du brug for hjælp?

Book tid hos vores psykologer nu!

Book en konsultation

Når man bliver i tvivl og ønsker at få klarlagt om man har stress eller ej, kan det også være normalt at man begynder at søge på Google efter forskellige former for stress tests. Nogle af disse tests kan være gode til at give en kort indikator for om man måske kan have det eller være på vej derhen. Der findes en del forskellige former for tests som man kan tage online hjemmefra, foran sin egen PC, for at få et bedre billede af ens symptomer. Når man for første gang begynder at mærke disse ukendte symptomer, er det normalt at man ønsker at forstå hvad der sker med ens krop, derfor kan disse forskellige former for stress tests være gode til at gøre en klogere på hvordan kroppen egentlig har det.

Det er dog også vigtigt at huske på at mange af disse online tests blot er hurtige online værktøjer til at give et kort overblik over ens mulige symptomer. Er man reelt bekymret for at stressen er på vej kan det være en god idé at tale med ens læge eller psykolog for at få professionel vurdering på ens problematik. Den viden og ekspertise som sundhedsfaglige folk kan bringe i spil, vil altid være at foretrække når det drejer sig om noget så alvorligt som stress.

Læs mere om tegn på stress her

Få hjælp

Husk at du altid kan tale med en af vores dygtige psykologer, hvis du gerne vil have hjælp. Læs mere her.

Online Psykolog
Vi står klar til at hjælpe dig
Opret gratis profil