SundVægt

SundVægt – et online vægttabsforløb

SundVægt er et vægttabsforløb der fokuserer på at få en sund vægt, frem for udelukkende at fokusere på at tabe vægt. Det skal handle om at blive sundere, stærkere og gladere i dagligdagen – derfor hjælper vi dig med at finde personlige mål og delmål, der er både realistiske og rent faktisk vil give større sundhed. 

Sund vægt

Ønsker du at gå ned i vægt?
Vi kan gøre det sammen.
Læs mere

SundVægt foregår online, hvor du får tilknyttet læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige eksperter, der hjælper dig med at få et varigt og sundt vægttab. Vi bruger ikke mirakelkure eller bruger medicin til at hjælpe dig med at tabe vægt – i stedet tager vi udgangspunkt i din fysik og bruger videnskabeligt efterprøvede metoder til at hjælpe dig på vej. 

Medicinen

Vi har vægttabsmedicin som en del af vores forløb. Vi bruger Wegovy fra Novo Nordisk, der har stor videnskabelig evidens for at være effektiv. Medicinen kan hjælpe med at sænke appetitten og derved gøre det nemmere at tabe sig. Det er ikke en magisk mirakelkur, men videnskabeligt funderet. Det betyder også at medicinen er en del af det større forløb. Det indgår som et hjælpemiddel, og er med til at sætte gang i dit vægttab, men det er dine mål og din indsats der giver et sundt vægttab på den lange bane.

Læs evt mere her om medicinsk vægttab og online vægttabsforløb

Hvor meget taber man sig i gennemsnit via SundVægt?

Kliniske studier viser at de patienter, der tager Wegovy i gennemsnit taber sig:

  • Ca 10 % ved 20 uger

  • Ca 16 % ved 12 måneder

  • Ca 18% ved 18 måneder

I de kliniske studier har en tredjedel af patienterne tabt sig 20% af deres oprindelige kropsvægt ved udgangen af studiets 24 måneder. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det netop er gennemsnitlige data, og at nogle taber sig virkeligt meget og nogle taber sig mindre. Det vigtige er at holde øje med at medicinen virker, og at du opnår et vægttab.

Hvad tilbyder SundVægt

Et medicinsk funderet vægttab.

  • Du får taget en blodprøve, som vores læger bruger til at give dig det bedst mulige forløb. starter. Vi kigger på hele dit vægttab, og giver råd til kost, motion og mental sundhed undervejs i forløbet. 

  • Opfølgende videosamtaler med vores sygeplejersker der tager udgangspunkt i dit vægttab, dit velvære og et personligt spørgeskema. 

  • Regelmæssige mails med tips, motivation og viden, alt sammen tjekket og skrevet af fagfolk, så du er sikker på at alle informationer er up to date og underbygget af nyeste forskning

  • Mulighed for gratis løbende at skrive til vores sygeplejersker angående eksempelvis bivirkninger, dosering, injektioner, kost og motion.

Det koster 399,- om måneden at være med i SundVægt. Dertil kommer udgifter til medicin.

Har du lyst til at prøve SundVægt? Vi har lavet et spørgeskema du skal udfylde, så vi kan tage stilling til om du kan få glæde af SundVægt. 

Vores mål med SundVægt er at hjælpe dig til en sund vægt. Ingen magi, ingen destruktive diæter, ingen udskamning. Der er kun fokus på at du når dine mål og får et sundere, gladere liv.